IniciEsportsSueca demostra el seu suport als esportistes olímpics Fernando Riera i Patricia...

Sueca demostra el seu suport als esportistes olímpics Fernando Riera i Patricia Pérez

L’acte de reconeixement organitzat el passat divendres 31 de maig per l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esports, als esportistes olímpics del municipi, Fernando Riera i Patricia Pérez, va resultar tot un èxit de convocatòria. Centenars de suecans i suecanes es van bolcar amb els seus il·lustres representants en un esdeveniment esportiu únic i especial com són uns Jocs Olímpics. Feia 64 anys que Sueca no tenia representació, després de la participació del púgil Fernando Riera a Roma 1960. El mes d’agost, la jove Patricia Pérez, component de l’equip nacional de Gimnàstica Rítmica, tornarà a portar el nom de la ciutat al més alt de l’esport professional en la cita olímpica de París.

Una fita com esta mereixia un acte de reconeixement emotiu i entranyable, que es va iniciar en el saló de plens on els protagonistes van rebre diversos obsequis de l’Ajuntament i les paraules de felicitació i suport dels membres de la Corporació Municipal. “No teníem cap dubte que Sueca anava a omplir la plaça de l’Ajuntament per a mostrar la seua estima a Patri i a Fernando, dos suecanas exemplars que mereixen tot el nostre reconeixement i suport. Moments com els d’ahir són els que ens marquen com a ciutat i és per això que volem donar les gràcies a totes les persones i col·lectius que ho van fer possible“, va assenyalar l’alcalde en funcions i regidor d’Esports, Julián Sáez.

A més d’una nodrida representació de la Corporació Municipal, van assistir a l’acte els alcaldes del Perelló i Mareny de Barraquetes. Les famílies dels esportistes olímpics suecans també van ser testimonis de l’acte celebrat en el saló de plens previ a l’eixida dels dos homenatjats al balcó del consistori per a saludar a la multitud de suecans i suecanes que omplia la plaça. Finalment, Fernando i Patricia van baixar al carrer per a presenciar una coreografia sobre el tapís de les gimnastes més joves del Club ACEUS i visualitzar, en la pantalla de grans dimensions instal·lada en la plaça, un vídeo de suport en el qual van participar clubs esportius i col·legis de la ciutat.

Més llegits