IniciSUECASueca per Davant entrega la recaptació de la campanya benèfica ‘Per Nadal,...

Sueca per Davant entrega la recaptació de la campanya benèfica ‘Per Nadal, llibres solidaris’ a AFASU i APASU

Amb la venda d’exemplars usats, la formació política local arreplega 700 euros per lluitar contra l’alzhéimer i l’autisme

Sueca per Davant, l’agrupació política independent de Sueca, va fer entrega a l’Associació de Familiars d’Alzhéimer de Sueca (AFASU) i a l’Associació de Pares d’Autisme de Sueca (APASU) la recaptació total de la campanya benèfica ‘Per Nadal, llibres solidaris’ celebrada en les darreries de 2023 i principis de 2024. Finalment, han sigut 700 euros la quantitat de diners recollida per la venda de llibres usats que havien estat donats per la pròpia ciutadania i venuts a preus simbòlics.

“Els partits polítics no podem recordar-nos de la gent de Sueca i de les seues necessitats només quan s’apropen les eleccions. Tot i que som una formació menuda vam creure que havíem de fer este esforç i estem molt satisfets del resultat. Quan es tracte de posar a Sueca per davant sempre ens trobareu”, va assenyalar el president de Sueca per Davant, Julián Sáez.

En l’acte de lliurament de la recaptació, celebrat a la seu d’AFASU, assistiren també les presidentes d’AFASU i APASU, Elvira OviedoSonia Perucha, i les regidores de Sueca per Davant, Noelia Benedito i Sari Sáez.

“Volem donar les gràcies a totes les persones que han contribuït a dur endavant esta campanya, també a les persones que ens han donat llibres per a vendre, a les qui han comprat exemplars, als establiments que s’han oferit com a punts de recollida, als presidents i juntes directives de la SD Sueca i de la PC Sueca per facilitar-nos les seues instal·lacions desinteressadament i als mitjans de comunicació per la difusió de la campanya”, digué Julián Sáez durant l’acte.

Després de la bona acceptació de la campanya, des de Sueca per Davant van confirmar que el pròxim Nadal se celebrarà la segona edició de ‘Per Nadal, llibres solidaris’. “Així que ja sabeu, no es desfeu dels vostres llibres que el pròxim Nadal repetim”, va finalitzar Sáez.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad