IniciSUECAEl paviment del carrer Vall serà renovat

El paviment del carrer Vall serà renovat

Prompte s’actuarà també en el carrer Sant Miquel

Els treballs que serviran per a renovar el paviment del carrer Vall s’iniciaran esta setmana, segons van informar des de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca. Estes tasques provocaran alguns canvis en el trànsit de vehicles als carrers pròxims. “Es tracta d’una acció subvencionada al 100% pel Pla d’Inversions de la Diputació, que consistirà en la renovació del paviment i empedrat de la calçada i en el seu anivellament amb el tram del carrer en el qual ja s’havia actuat”, va assenyalar la regidora d’Urbanisme, Carmen Pérez, qui va expressar la seua satisfacció perquè finalment es puga dur a terme este projecte, contemplat des de fa algun temps en el departament, i que per fi podrà materialitzar-se en un termini de quatre mesos.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va assenyalar l’obligatorietat de qualsevol ajuntament d’intentar millorar i renovar infraestructures com són les voreres i calçades de les seues ciutats, “i Sueca no podia ser menys. Per això, ens comprometem a dur a terme eixe full de ruta a través del qual, durant diverses fases, anirem adequant tal com està ja previst moltes d’estes infraestructures, tant del nucli urbà com de la zona marítima, en les quals no s’ha actuat des de fa molts anys”. 

La regidora Carmen Pérez va indicar que, en tractar-se d’un projecte subvencionat, ha sigut la pròpia Diputació qui ha determinat quan havien d’iniciar-se els treballs. D’altra banda, Carmen Pérez, va anunciar que, en breu, s’actuarà també en el primer tram del carrer Sant Miquel.

Més llegits