IniciCulturaSueca celebra la semifinal local del certamen de lectura en veu alta...

Sueca celebra la semifinal local del certamen de lectura en veu alta ‘De Viva Veu’

La quarta edició d’este certamen es va dur a terme en el CM Bernat i Baldoví i va comptar amb quatre categories diferents: de 3r de Primària fins a 4t d’ESO

El Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir la semifinal local del IV Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta ‘De Viva Veu’, que va comptar, un any més, amb la participació d’alumnat de diversos centres escolars del municipi i de l’IES Joan Fuster. La iniciativa, de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), de caràcter cultural i educativa, té com a objectiu l’animació a la lectura a través d’accions al voltant de la lectura en veu alta, potenciant, al seu torn, l’hàbit lector i les habilitats personals i comunicatives entre la població més jove. El certamen local va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació.

Els i les participants van competir en quatre categories diferents en funció del curs que estudien: Teuladins (3r i 4t Primària), Blavets (5é i 6é Primària), Passerells (1r i 2n ESO) i Oronetes (3r i 4t ESO). El regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, va agrair al professorat i alumnat dels diferents centres participants la seua implicació en el projecte, “definitivament, ha sigut una edició amb un nivell excel·lent per part de tots els participants i, a més, molt nombrosa. L’alumnat preseleccionat a Sueca, acudirà a la final que se celebrarà a Catarroja, el pròxim 2 de juny, i estem segurs que realitzarà una magnífica actuació. Convidem a totes les persones que ho desitgen a acudir a animar-los”.

L’alumnat seleccionat per a passar a la fase final és: Teuladins–> Clàudia Martí (com a suplent, Marta Aguilar); Blavets–> Yasmin Saidi (com a suplent, Samuel Vivó); Passerells–> Gyselle Serrano (com a suplent, Clàudia Ferrer); i Oronetes–> Ainhoa Grau, Nayara Puig i Lucía Benavent (i com a suplents, Nayara Alapont, Irene Casado i María García).

Més llegits