IniciEsportsMés de 600 dones van participar en la Carrera de la Dona...

Més de 600 dones van participar en la Carrera de la Dona del CA Corriols

Laura Pérez, del club organitzador, va ser la més ràpida d’una carrera on Sara Bonillo (independent) va ser segona i Vera Gonzáez (CA Corriols), tercera

La suecana Laura Pérez (CA Corriols) va ser, el passat diumenge 5 de maig, la més ràpida de les més de 600 dones que van participar en l’11a Carrera de la Dona. Pocs segons després d’ella va entrar la també local Sara Bonillo (independent), mentre que tercera va ser la xiqueta de Polinyà Vera González (CA Sueca). 

El mateix espai de la plaça de l’Ajuntament va acollir diverses activitats paral·leles durant la jornada, com ara una masterclass a càrrec de Tu Estudio Pilates o l’actuació del Grup de Danses l’Almogàver.

L’esdeveniment esportiu va batre tots els rècords de participació, ja que finalment van ser més de 600 les dones que van eixir des de la plaça de l’Ajuntament per tal de recórrer els 5 quilòmetres corrents o caminant.

La Carrera de la Dona té un vessant solidari i este any anava destinada a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Sueca. Des del Club d’Atletisme Corriols, organitzador de la prova, van indicar que en pocs dies es procedirà al lliurament de la quantitat econòmica recaptada a l’associació.

Més llegits