IniciCulturaEl Cantautoret dona veu als silencis de Fuster

El Cantautoret dona veu als silencis de Fuster

El seu nou single, Vestit de nit, és una oda rock/pop gravada a l’Espai Joan Fuster

Després dels èxits de Xiqueta meua i Festa plena, El Cantautoret deixa enrere l’electrònica i ens ofereix Vestit de nit, una peça amb ritmes rock i pop, dedicada a Joan Fuster. L’estrena serà este 8 de maig a les xarxes socials i el canal de Youtube de la banda.

Amb Vestit de nit, Hugo Llopis retorna al seu estil característic, transportant-nos a un moment íntim de la vida de l’escriptor suecà. Després d’una nit acompanyat de persones que debaten i l’escolten en la seua casa, arriba el dia i les portes del carrer Sant Josep es tanquen, deixant a Fuster sol amb els seus pensaments. Mitjançant la música, Hugo ens convida a reflexionar sobre aquest moment de silenci i introspecció que tenia l’escriptor.

Tot i que El Cantautoret fa referència a Hugo Llopis com a cantant principal i teclista, ell compta amb el suport de la seua banda, formada per Míriam Moreno a les veus, David Borja al baix, Víctor Llombart a la guitarra i Talia Llop a la percussió. Junts ofereixen, en esta última cançó, una combinació perfecta per a una experiència musical motivadora i reflexiva sobre la vida de Joan Fuster.

En Vestit de nit el Cantautoret plena de música en valencià un espai de rellevància no sols local sino també a tot el País Valencià: el museu de l’Espai Joan Fuster, casa i refugi d’un dels escriptors més importants en llengua valenciana, difonent així la seua obra i la cultura valenciana. 

La cançó, amb els seus ritmes enèrgics, transforma la solitud en un moment d’acompanyament i reflexió compartida. 
A més, el single Vestit de nit compta amb la col·laboració de Sergiet Sànchez, qui ha enregistrat esta peça des del seu estudi. Vestit de nit és una incorporació fascinant al catàleg musical de El Cantautoret i promet captivar els i les oients.

LINK A VÍDEO PROMOCIONAL

Més llegits