IniciOpinióL’equip de govern demostra la seua incapacitat per a gestionar Sueca

L’equip de govern demostra la seua incapacitat per a gestionar Sueca

OPINIÓ · Carolina Torres GM Partit Popular

Durant el ple de febrer que es va celebrar este dijous 1 de febrer, vam poder veure una altra mostra de falta de planificació i organització a l’hora de gestionar els recursos municipals. Hem començat l’any amb el pressupost prorrogat, la qual cosa demostra la falta d’un projecte seriós per a la nostra ciutat.

Al ple vam poder tornar a observar com l’equip de govern menysprea la labor que realitzem com oposició i impedeix que duem a terme la nostra tasca de control i estudi dels assumptes que es tracten al ple.

Al Ple van tornar a passar per “urgència” (un no, quatre punts!!) fora de l’ordre del dia, havent rebut la documentació dels punts el mateix dia de celebració del ple, ni més ni menys que a les 14 h. Este fet implica la impossibilitat que el GM Popular tinguera temps suficient per a estudiar i preparar els punts que anaven fora de l’ordre del dia.

Per este motiu, el GM Popular ens vam sumar a la iniciativa del GM Compromís i vam voler mostrar també la nostra repulsa a l’actitud autoritària i menyspreadora del PSPV- PSOE al Ple i vam haver d’abandonar la sessió en el moment de tractar-se uns punts que no havien sigut tractats prèviament a la Comissió Informativa corresponent.

La ciutat de Sueca no es mereix un equip de govern que no s’anticipa a les necessitats, que no dota al cementeri de nínxols suficients, que tinga factures als calaixos i que no pague a la Policia Local pels reforços i hores extres que realitzen.

Sueca mereix més i el GM Popular no es resigna a seguir treballant i lluitant pels interessos de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

NOTÍCIES RELACIONADES

Més llegits