IniciOpinióLa normalitat de Dimas per Davant

La normalitat de Dimas per Davant

OPINIÓ · Pilar Moncho GM Compromís per Sueca

El passat dijous dia 1 celebràrem el plenari ordinari del mes de febrer. Un ple de poca transcendència pels punts que portava la convocatòria de l’ordre del dia, però unes hores abans de començar el plenari, cap a les 15 hores, començarem a rebre punts de l’ordre del dia que anaven per urgència eixa mateixa vesprada.

Els regidors de l’oposició tenim per llei reconegudes unes Comissions Informatives per a que ens donen informació sobre els temes a tractar al plenari i un temps prudencial per poder estudiar la temàtica i fer les preguntes, aportacions o esmenes que considerem durant la sessió plenària.

Però este govern presidit per Dimas per Davant es dedica a altres menesters durant el plenari, l’alcalde es mofa, burla i ridiculitza als membres de l’oposició mentre que la resta de l’equip de govern li riu la gràcia a cara descoberta. Un equip de govern que no contesta a les nostres preguntes sobre la gestió municipal que haurien de fer i que per això cobren més de 30.000 euros a l’any.

En este plenari hem dit prou! Prou a què ens presenten modificacions de crèdit i passen 350.000 euros del Pla d’Ocupació a urbanitzar el cementeri de manera urgent i precipitada sense cap explicació, prou haver d’acceptar relacions de factures de l’any passat per import de 70.000 euros sense més informació. Tots els plenaris tenen la mateixa manera de procedir incloent punts per urgència, ens hem cansat d’esta pràctica, li hem dit prou a la seua normalitat de falta de democràcia i hem abandonat la sessió plenària abans de concloure-la.

Ha d’entendre, Sr. Vázquez, que això que vosté anomena normal, ja li dic jo que no ho és.

Vosté segueix un patró patològic i antidemocràtic contra aquell que no és part de l’equip de govern per tal d’invisibilitzar la falta de previsió de la seua gestió, sí de la seua gestió, no la dels funcionaris a qui tant li agrada culpabilitzar de les seues errades, tal com vostés insinuen en cada intervenció.

Si són ells els que decideixen què fer o no fer i els que encerten i s’equivoquen això vol dir que els polítics sobrem a les corporacions municipals o, millor dit, vostés sobren a l’Ajuntament de Sueca.

NOtÍCIES RELACIONADES