IniciSUECAL’Ajuntament busca 25 persones per a treballar este estiu

L’Ajuntament busca 25 persones per a treballar este estiu

Seran contractes de dos mesos per a tractar de potenciar els recursos naturals dels que disposa el municipi

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), rebrà una subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per import de 122.689 euros per a la contractació de 21 peons agrícoles i 4 capatassos. Per la seua part, el consistori realitzarà una aportació municipal de 9.852,18 euros. El període de duració dels contractes serà de dos mesos, des de l’1 d’agost fins al 30 de setembre. “L’objectiu és recuperar, conservar i potenciar un ús sostenible dels recursos naturals i paisatgístics de Sueca, d’acord amb el projecte elaborat pel Departament de Medi Ambient, tenint en compte la normativa i instruccions del SEPE”, va explicar la regidora d’ADL i Medi Ambient, Àngela Marí

Per a poder optar a treballar en el programa, les persones interessades hauran d’estar  inscrites com a demandants d’ocupació en LABORA amb els codis corresponents a cada perfil, peó i capatàs; i haver sigut donades d’alta 3 mesos en el Sistema Especial Agrari els últims 12 mesos immediatament anteriors a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, i almenys, un d’ells, en els últims 6 mesos anteriors a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 4 de juny i es pot obtenir més informació en la pàgina web municipal www.sueca.es o telefonant al 961700050.

Més llegits