IniciEsportsSueca dona el seu suport a la gimnasta Patricia Pérez abans de...

Sueca dona el seu suport a la gimnasta Patricia Pérez abans de partir als Jocs Olímpics de París

La jove, integrant de l’equip nacional de rítmica, es convertirà en la segona esportista olímpica de la ciutat, 64 anys després del púgil Fernando Riera

El municipi de Sueca brindarà, este pròxim divendres 31 de maig a partir de les 20 hores, un emotiu reconeixement públic a una de les seues esportistes més destacades, la jove Patricia Pérez Fos, integrant de l’equip nacional de gimnàstica rítmica que competirà en els pròxims Jocs Olímpics de París.

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esports, està bolcant-se en la preparació d’un acte obert a tota la ciutadania en el qual es pretén brindar tot el suport de la ciutat a Patricia a tot just dos mesos de la cita olímpica. Serà una vesprada-nit plena d’emocions i sorpreses per part dels seus conciutadans cap a la jove que farà possible que, 64 anys després, Sueca torne a tindre una esportista olímpica. Per a trobar al pioner cal remuntar-se fins als Jocs Olímpics de Roma 1960. Allí, el púgil Fernando Riera Ros va formar part de l’equip nacional de boxa. Precisament el mateix Riera estarà, als seus 83 anys, present en l’acte d’este divendres, passant el testimoni així a la jove Patricia Pérez en la que serà una fita de la història de l’esport local.

“No tots els dies es pot presumir de tindre un esportista olímpic. Estem davant un moment històric i com a administració local és el nostre deure estar a l’altura i mostrar tot el nostre suport a Patricia i a la seua família. Ajuntar als dos esportistes olímpics serà entranyable i és per això que fem una crida a tots els col·lectius de Sueca, i als suecans i suecanes a títol particular, al fet que s’acosten a la plaça de l’Ajuntament a mostrar tot el seu reconeixement a Patricia este divendres“, va assenyalar el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Julián Sáez.

Segons el mateix Sáez, “per als i les joves de la nostra ciutat és importantíssim tindre un referent com Patricia, la primera dona esportista olímpica de Sueca. Estem molt il·lusionats amb este fet perquè, a més, l’equip nacional de gimnàstica rítmica està a un nivell molt bo, no en va l’acaben de demostrar en l’Europeu de Budapest, i això ens permet a més, per què no, somiar amb metes altes a París”.“Sueca demostra així que és una ciutat esportista de nivell, primer amb Fernando, al qual m’unix una relació especial ja que el meu iaio va ser entrenador seu, i ara amb Patricia i la gimnàstica rítmica, una modalitat que en la nostra població està en plena efervescència. Sueca pot presumir de grans esportistes en una gran varietat de disciplines”, va assenyalar l’alcalde, Dimas Vázquez, qui va tindre paraules de felicitació per a Patricia i la seua família, i per a Fernando, per este assoliment històric de tots dos. 

Actes previstos

Els actes previstos per al divendres donaran inici amb una recepció a Patricia Pérez i a Fernando Riera a les portes de l’Ajuntament. Des d’allí, es desplaçaran al saló de plens, on se celebrarà un senzill acte com a homenatge abans que la jove gimnasta isca al balcó de la Casa Consistorial a saludar als seus conciutadans. La Regidoria d’Esports deixa sense revelar també algunes sorpreses preparades per a Patricia. “Circumstàncies com estes es donen poques vegades en la vida perquè és molt complicat. És per això que cal gaudir-les tots junts”, apunta Sáez.

Més llegits