IniciCulturaLa Setmana Santa 2024 ja té imatge

La Setmana Santa 2024 ja té imatge

El guanyador, el murcià Rubén Lucas, és un habitual dels concursos de cartells convocats a Sueca

El disseny presentat per Rubén Lucas García, de Torreagüera (Múrcia), va resultar el guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca per a triar el cartell anunciador de la Setmana Santa del municipi en 2024. L’obra es va imposar per majoria de vots dels membres del jurat entre les 8 que es van presentar a esta edició. 

No és la primera vegada que Rubén Lucas aconsegueix il·lustrar algun dels cartells de les festes que es duen a terme al municipi suecà. L’última vegada va ser l’any passat, quan una de les seues creacions va posar la imatge del concurs de les Falles 2023.

El jurat va estar compost per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de l’oposició, Sergi Tomás; el dissenyador gràfic, Xavier Bosch; el director de l’Escola d’Art Municipal Escultor Beltrán, Manuel Baixauli; el secretari de la Junta Major de Confraries de Sueca, Pedro Juan Martínez, i el membre també de la Junta, Vicente Manuel Ferrando. En esta edició, el treball finalista va ser el presentat per Sergio Iborra, de Xàtiva, qui va aconseguir fa poc guanyar el concurs del cartell de Falles 2024.

La regidora de Festes, Gema Navarro, va ser l’encarregada de transmetre al guanyador la decisió del jurat. A més d’aconseguir que el seu cartell siga la imatge oficial de la Setmana Santa de Sueca en 2024, Rubén Lucas s’emportarà un premi en metàl·lic de 800 euros.

Més llegits