IniciSUECALa seguretat digital, en el punt de mira de famílies i professorat...

La seguretat digital, en el punt de mira de famílies i professorat de Sueca

Yolanda Corral va oferir una informació “molt necessària”

La Casa de la Cultura va acollir, el passat dimecres 8 de maig, la I Escola per a Pares, una iniciativa amb la qual es pretén facilitar a les famílies tot tipus d’informació relacionada amb la seguretat digital i l’ús que fan els i les menors de la tecnologia. L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, va presentar esta xarrada, oferida per la formadora especialitzada en ciberseguretat i competències digitals, Yolanda Corral, que va comptar també amb la presència de l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, i la regidora d’Urbanisme, Carmen Pérez.

La formadora, Yolanda Corral, va assenyalar que l’objectiu principal era “conscienciar en l’ús segur i responsable de la tecnologia, però també abastant l’ús problemàtic, contingut inapropiat i els riscos que hi ha en internet, molt accessibles, i moltes persones ho desconeixen. Les famílies, en moltes ocasions, no saben com funcionen unes certes coses i la informació es fa molt necessària”. 

El regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, va agrair la proposta que li va realitzar en el seu moment el director del col·legi Uniana, Juan Guillem, per a portar a esta formadora experta en ciberseguretat, “i poder oferir des de l’Ajuntament esta informació a tota la comunitat educativa, professorat, AMPES, famílies i, especialment, als pares i tutors en els qui recau, en gran part, l’educació que reben a casa els fills sobre els perills d’un mal ús de la tecnologia. Hi ha moltes persones que els desconeixen i, per això, creiem molt necessària i de gran utilitat esta xarrada per a previndre les possibles conseqüències”, va indicar el regidor.

Més llegits