IniciEl PerellóEl Perelló, premiat pel seu Compromís en l’Accessibilitat al Medi Físic

El Perelló, premiat pel seu Compromís en l’Accessibilitat al Medi Físic

La Fira de la Tomaca del Perelló tanca el llistat d’expositors per a una edició en què comptarà amb tres representants del seu comerç local

La Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de la Diputació de València va acollir fa uns dies el lliurament dels Premis de la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Província de València (COCEMFE), guardons que premien la labor d’aquelles persones i entitats, públiques o privades que treballen per la defensa de les persones amb discapacitat. Allí, l’Ajuntament del Perelló va rebre un d’estos premis pel seu compromís en l’Accessibilitat al Medi Físic. El premi va ser recollit per l’alcalde del Perelló José Codoñer i pel regidor de Serveis i Infraestructures Óscar Torrado i entregat per Silvia Sánchez membre de la junta de COCEMFE València.

En el seu discurs, l’alcalde del Perelló va agrair en nom seu i de tot el seu equip de govern el lliurament d’este premi. També va tindre paraules d’agraïment a la presidenta María José Martínez, a Silvia Sánchez i a tota la junta directiva per la seua nominació i posterior reconeixement. José Codoñer va explicar totes les fases d’actuació que estan marxa i les previstes per a fer del municipi perelloner “un entorn accessible” i, així mateix, va adquirir el compromís de continuar treballant per a això. Finalment, va felicitar la tots els membres de l’Associació COCEMFE per la labor que venen van realitzar i pel seu 30 Aniversari.

La gala va comptar amb la presència de la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana, Susana Camarero, amb Ignacio Grande Ballesteros, secretari autonòmic de Família i Serveis Socials de la Generalitat Valenciana, amb el director general de les Persones amb Discapacitat, Javier Copovi, amb la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de València, Marta Torrado, i amb el president del CERMI CV, Luis Vañó.

La Fira, completa

La Fira de la Tomaca del Perelló ja està completa en el que a expositors es refereix. La totalitat de llocs disponibles per a entitats que desitgen exposar els seus serveis en l’esdeveniment ja han sigut coberts a falta encara de més d’un mes per al seu inici, previst per als dies 14, 15 i 16 de juny.

Així, un total de 89 expositors formaran part de l’onzena edició de la Fira de la Tomaca, un esdeveniment que reunirà entitats locals amb empreses relacionades amb la gastronomia, l’artesania i l’agricultura.

Entitats i negocis del Perelló també seran presents en este aparador, al qual s’han sumat negocis productors d’oli, mel o tòfona o productes artesanals d’alta qualitat.

La Cooperativa Valenciana Unió Protectora del Perelló, Planters Taches i Carnisseria Aranda seran els representants del comerç local del Perelló.

Joaquín Collado, regidor de Turisme del Perelló, va destacar el gran èxit d’inscripcions: “Estem molt contents per comptar amb quasi un centenar d’expositors. Estem treballant perquè la Fira de la Tomaca siga un referent ja no sols a la comarca sinó en tota la Comunitat Valenciana i, per això, introduirem novetats que donarem a conéixer molt prompte”.

De fet, el pròxim 23 de maig, l’Ajuntament del Perelló presentarà la Fira de la Tomaca 2024, durant la celebració de la Subhasta de la Tomaca al costat d’UNIPRO, la Cooperativa Agroalimentària del Perelló, en un acte en el qual es detallarà la programació completa i les noves activitats relacionades amb la gastronomia i el turisme a través de la posada en valor del patrimoni local.

Més llegits