IniciFallesLa Fundació SASM i Cándido Vidal reben l’Espiga d’Or Honorífica

La Fundació SASM i Cándido Vidal reben l’Espiga d’Or Honorífica

La Junta Local Fallera de Sueca entrega estes distincions als fallers majors de seixanta anys que tinguen una trajectòria consolidada

El Centre Cultural Bernat i Baldoví va acollir, el passat diumenge 10 de març, el lliurament dels Bunyols d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants, màxima distinció que atorga la Junta Central Fallera de València. Al mateix temps es van fer entrega les Espigues d’Or, distinció que concedeix cada any la Junta Local Fallera de Sueca als fallers majors de seixanta anys que han tingut una trajectòria com a fallers consolidada.

Este 2024, la JLF va voler fer entrega de la seua màxima distinció, l’Espiga d’Or Honorífica, a dos persones en reconeixement de la seua labor en pro de les Falles de Sueca, “per realçar i enaltir la festa fallera i per vetllar per la seua continuïtat”.

El primer d’estos guardons va ser concedit a la Fundació Santos Andrés, Santiago i Miguel (SASM), pel seu suport al projecte de la JLF de Sueca de plantar la falla de l’Estoreta, i per desenvolupar esta tasca amb total dedicació des del principi, l’any 2019.

L’altre guardonat amb esta màxima distinció fou Cándido Vidal Vernia. Cándido va ser un benvolgut membre de Junta Local Fallera de Sueca, com a delegat de la seua comissió la Falla Via del Materal fins la seua mort, el 19 de març passat. Van rebre esta guardó la seua vídua Vicenta i els seus fills Borja i Lidia de mans de la Fallera Major de Sueca, Ainhoa Oltra, en presència de l’alcalde de la ciutat i president nat de Junta Local Fallera, Dimas Vázquez, i la presidenta executiva, Lorena Sendra.

L’acte va finalitzar amb una foto de família de tots els guardonats i les notes musicals de l’himne regional del Mestre Serrano.

Més llegits