IniciFallesLa plaça de Sant Pere torna a tindre plantada la falla més...

La plaça de Sant Pere torna a tindre plantada la falla més inclusiva de Sueca

L’Estoreta Velleta, elaborada cada any per la Fundació SASM, va camí de convertir-se en un clàssic de la festa fallera local

L’Estoreta Velleta llueix des del passat 11 de març en la plaça de Sant Pere. Este monument faller, realitzat pels usuaris de la Fundació SASM que atén persones amb malaltia mental va tornar a ser plantat fa uns dies en col·laboració amb la Junta Local Fallera, i davant la presència de les falleres majors de Sueca i les seues corts d’honor, així com dels representants de les 16 comissions del municipi.

Els responsables de la Fundació SASM van mostrar la seua satisfacció pel resultat d’esta iniciativa, “estem molt contents ja que és un treball de tot un any, de molta gent involucrada i moltes associacions sense ànim de lucre, en la que cada una aportava el seu ninot. Per a nosaltres és molt important perquè afavoreix la inclusió i la sensibilització cap a les persones amb malaltia mental’’, va assenyalar Aroa Sanseloni, terapeuta ocupacional de la Fundació SASM. Sanseloni va explicar que, “enguany, l’Estoreta tracta tots els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la intenció de visibilitzar-los i crear un futur millor’’.

Les comission falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, també van participar en la realització de l’Estoreta fent entrega dels propis “estandards pintats pels representants infantils de cada comissió’’, segons va explicar Lorena Sendra, presidenta de la Junta Local Fallera.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va voler felicitar a la Fundació SASM “per la iniciativa i pel treball que han realitzat durant tot l’any. En la plantà oficial, hem comptat amb la participació de totes les comissions de Sueca, El Perelló i Mareny, per a que puguen aportar el seu granet d’arena en este monument i donar la benvinguda ja a les Falles 2024 que espere i desitge que siguen molt felices per a tots”

Més llegits