IniciSUECALa rehabilitació del pont que uneix Sueca i Fortaleny vol ser una...

La rehabilitació del pont que uneix Sueca i Fortaleny vol ser una realitat al març de 2025

Els dos municipis duen anys gestionant esta actuació, que es farà amb fons de la Diputació de València

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora d’Urbanisme, Carmen Pérez, van mantindre una reunió amb els responsables tècnics de la Diputació de València per a concretar la cronologia d’actuació del projecte de ‘Rehabilitació del pont d’Alfons XIII i condicionament de la via ciclopedestre CV-509. Tram Fortaleny-Sueca Fase 2’.

“Des de l’Ajuntament de Sueca, estem molt satisfets per haver aconseguit que esta demanda, gestionada en la passada legislatura juntament amb l’Ajuntament de Fortaleny, haja aconseguit tindre ja adjudicada l’obra, amb un cost de 3.492.586 euros, i que en breu començaran les obres de preparació i condicionament de l’objectiu final”, va assenyalar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui va voler felicitar també l’alcaldessa de Fortaleny, Juani Clos, pel seu treball constant en el projecte, “la qual cosa demostra que la labor conjunta amb Sueca ha donat els seus fruits. Esta actuació correspon a la segona fase de les tres que formen el projecte adjudicat a l’empresa Ferrovial, després de gestionar tots els permisos necessaris que han emprat molt de temps i insistència per a poder obtindre’ls”. 

Segons els tècnics de Diputació, les obres estaran finalitzades al març de 2025. “La nostra pretensió és continuar treballant i insistint per a millorar el nostre entorn”, va afegir Dimas Vázquez.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad