IniciSUECAEls advocats reten homenatge a Celia Albi Tamarit

Els advocats reten homenatge a Celia Albi Tamarit

Va ser 19 anys presidenta de la Junta Local de l’AECC i una treballadora incansable en la lluita contra el càncer

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sueca, i en el seu nom, el Degà Xuso Muñoz Carrasquer, va dedicar el passat divendres 23 de febrer, un xicotet homenatge a la que va ser presidenta durant 19 anys de la Junta Local de l’AECC, fent entrega d’una placa commemorativa a la filla de Celia Albi Tamarit com a record a la seua memòria amb la següent inscripció: “L’IL·LUSTRE COL·LEGI DE L’ADVOCACIA DE SUECA en record de NA CELIA ALBI TAMARIT Presidenta de la Junta Local de l’AECC per la seua solidaritat, humanitat, exemple i implicació en la lluita contra el càncer”.

Van intervindre amb emotives paraules Sacra Ortells, actual presidenta de la Junta AECC, Xuso Muñoz, Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sueca i va fer entrega d’un donatiu per a la lluita contra el càncer.
La seua filla, Celia Beltrán Albi, va rebre emocionada la placa dedicada a la memòria de sa mare i va dir unes paraules d’agraïment.

A l’acte van assistir membres de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sueca, membres de la Corporació Municipal i membres de la Junta AECC, amb amigues i amics de Celia.

Més llegits