IniciEsportsEl CB Pilar UPV tampoc pot amb el Bàsquet Sueca en la...

El CB Pilar UPV tampoc pot amb el Bàsquet Sueca en la lliga EBA (82-76)

Els suecans encadenen la tercera victòria consecutiva en un bon partit

Tercer partit i tercera victòria del CB Sueca Vidriola Inmobles davant el CB Pilar UPV, que li posà les coses molt difícils a l’equip entrenat Jose Díaz (que no pogué comptar per lesió amb els jugadors Vicent Vercher, Borja Soriano i Dani Muñoz), sobretot en la primera part, en què els jugadors visitants demostraren una gran efectivitat en els seus llançaments triples. Amb este triomf, els suecans són líders virtuals, ja que solament el Vila-real comparteix la condició d’invictes en la conferència E-A de la lliga EBA.

El primer quart començà amb domini visitant, i amb un gran encert i efectivitat en els seus llançaments exteriors, sobretot amb els de 3 punts. Així, al minut 2 el resultat era de 2-8. Els suecans reaccionaren amb una millor defensa i empataren el partit al minut 5: 10-10. Quatre triples dels de San José en els últims minuts del quart, deixaven el marcador en 13-25.

Al segon quart, l’equip suecà intentaren retallar les diferències des del primer minut, però solament Jose Boix i Carlos Hortelano, molt encertats en els llançaments exteriors, permetia que els visitants no s’allunyaven en el marcador. Minut 2: 21-27. Minut 5: 29-35. Els visitants reaccionaren i tornaren a mostrar-se molt efectius tant en atac com en defensa, i així al minut 8 el resultat era al descans de 39-51.

Després de passar pels vestidors, els jugadors suecans pujaren el seu nivell defensiu, un dels seus valors més importants, i animats per un públic que no deixà d’animar tot l’encontre, a poc a poc es retallaven les diferències al marcador, amb un imparable Alan Kleijan, màxim anotador, que al minut 4 era 49-56, amb un parcial 10-5. I al minut 6: 54-58. Roberto s’erigia en la figura important sota els taulers i deixaven el marcador a la fi del quart en un esperançador 60-63.

A l’últim quart es mantingué i augmentà el nivell defensiu dels suecans que al primer minut es posaven per davant al marcador per primera vegada amb un 64-63. Els del Pilar no es rendien i es mantenien en el partit. M4 69-67. Minut 7: 73-70. En els tres últims minuts, amb un marxa més de l’equip suecà, amb una gran efectivitat en els seus llançaments de Sergio Hernández i Arnau Font, deixaven el marcador en el definitiu 82-76.