IniciSUECASueca concedeix un any més beques de transport

Sueca concedeix un any més beques de transport

Es podran beneficiar els estudiants de cicles formatius de grau mitjà i superior

Els estudiants del municipi comptaran, un any més, amb la possibilitat de beneficiar-se d’unes beques de transport per a facilitar els desplaçaments als diferents centres d’ensenyament mitjà i superior. Per a això, l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, destinarà estes ajudes “que contribuiran a pal·liar, en part, la despesa que suposa a l’alumnat desplaçar-se fora de Sueca diàriament per a seguir els seus estudis universitaris o de cicles formatius de grau mitjà o superior. La nostra intenció és contribuir a facilitar als nostres joves una cosa tan fonamental com és la seua formació”, segons va assenyalar el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

Les sol·licituds es poden presentar des d’este 24 d’octubre fins al 7 de novembre, tots dos inclosos, per via telemàtica mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament, per al que s’haurà de disposar de signatura electrònica. Excepcionalment, quan no es dispose de mitjans electrònics, es podrà presentar la sol·licitud i la documentació corresponent de manera presencial en el Departament d’Informació i Atenció a la Ciutadania (DIAC) de l’Ajuntament.

La quantia individualitzada de l’ajuda dependrà de la distància existent entre Sueca i el municipi on es cursen els estudis, establint-se les quantitats en 100 euros, per a menys de 18 quilòmetres, i 150 euros, per a més de 18 quilòmetres.

Més llegits