IniciEsportsEl Club Bàsquet Sueca presenta els actes pel seu 40 aniversari

El Club Bàsquet Sueca presenta els actes pel seu 40 aniversari

El president, Miquel Furió, va avançar que tractaran de retrobar a totes les persones que han passat pel club durant els diversos esdeveniments programats

La Muntanyeta dels Sants va ser el lloc triat pel Club Bàsquet Sueca per a donar a conéixer els actes que estan organitzant amb motiu del 40 aniversari de l’entitat, així com el logo creat per a l’ocasió, obra de la jove estudiant Andrea Cardo Granell, i que estarà visible en les samarretes dels jugadors.

En l’acte de presentació celebrat este dijous 4 de juliol, van participar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el primer president del club, Paco Meseguer; i l’actual, Miquel Furió, qui va voler, en la seua intervenció, referir-se als inicis, fa 40 anys, “quan un grup de veterans joves de Sueca, que estimaven el bàsquet, i continuen fent-ho, es van constituir com a club esportiu sense ànim de lucre a fi de fomentar els valors d’este esport. Han sigut diverses dècades amb llums i ombres, però sempre amb la il·lusió de portar endavant el projecte perquè pensem que és necessari oferir un espai de trobada socialitzadora per als nostres xiquets i xiquetes que els servisca com a vehicle de formació, no sols esportiva sinó també humana”. El president va tindre paraules d’agraïment també per a les diferents directives i per a les famílies, que han confiat en el club per a formar als seus fills i filles; patrocinadors; mitjans de comunicació, locals i comarcals; i institucions públiques, com l’Ajuntament, alcaldes i regidors d’Esports en estos anys.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va tindre paraules de felicitació per a directius, entrenadors, jugadors, famílies i totes les persones que han escrit durant dècades la història del club, per l’esforç a fer més gran l’esport a la ciutat. “El Club Bàsquet Sueca ha sabut inculcar a diferents generacions l’amor per este esport, al mateix temps que altres conceptes tan necessaris en la vida com són l’esportivitat, el companyerisme, l’afany de superació i la il·lusió. La mateixa il·lusió que, des dels inicis fins a l’actualitat, s’ha sabut transmetre a tots els jugadors que han format part del club i a les seues famílies”, va expressar l’alcalde qui va mostrar tot el suport per part de l’Ajuntament, “com ha sigut sempre al llarg d’este temps, perquè els actes programats amb motiu del 40 aniversari siguen tot un èxit, com vos mereixeu”.

Per la seua part, el primer president de l’entitat, Paco Meseguer, va voler fer menció de totes les persones que van treballar per a constituir el club i que arribara a convertir-se en el que és hui dia, “l’objectiu general de l’esport, en este cas del bàsquet, és educar col·laborant amb altres àrees socials i educatives, i sobretot, sent una família”.

Retrobament

El president actual, Miquel Furió, va explicar que “la pretensió també d’esta commemoració és que es convertisca en un retrobament de totes les persones que han passat pel club, i que s’animen a col·laborar en els actes programats per a l’última setmana de setembre”, i que consistiran, entre altres, en la pràctica de bàsquet al carrer; tornejos 3×3; partits de veterans i veteranes; trofeus; una taula redona sobre el Passat, present i futur del club, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura el dia 26 de setembre; i altres que s’anunciaran oportunament, com ara la inauguració de la seu del club. Tot això culminarà amb un dinar de germanor, que se celebrarà el dissabte 28 de setembre.

A l’acte de presentació van assistir també els regidors Julián Sáez, Pilar Moncho, Noelia Benedito, Pío Lledó i Sari Sáez; així com directius, jugadors, membres de l’escola del club i familiars.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad