IniciSUECAEl PSPV-PSOE es queda a soles al capdavant de l’Ajuntament

El PSPV-PSOE es queda a soles al capdavant de l’Ajuntament

Dimas Vázquez destitueix als tres regidors de Sueca per Davant i tracta de tancar amb el Partit Popular un nou govern al municipi

El fulletó polític al voltant de la possible moció de censura a l’actual alcalde, Dimas Vázquez, ha continuat en els últims set dies. El passat dissabte 29 de juny, el diari Levante-EMV es feia ressò en la seua versió digital i en paper que Vázquez havia destituït als tres regidors de Sueca per Davant i fins ara socis seus de govern local: Julián Sáez, Noelia Benedito i Sari Sáez, notícia que es va confirmar este dijous 4 de juliol en el ple ordinari, on un dels punts de l’ordre del dia feia referència a la resolució que deixava sense sou i competències als que fins feia uns dies eren companys d’equip de govern.

L’opacitat d’este tema al respecte dels mitjans locals continua sent la sintonia per part d’algunes de les parts implicades, que només estan filtrant les notícies als mitjans generalistes. Així, en el Levante-EMV, Vázquez assegurava estar “profundament decebut” amb el màxim responsable de SxD, Julián Sáez, el comportament del qual li havia deixat durant molts dies “sense paraules” i va acusar els independents d’“estar més preocupats per l’assalt a l’alcaldia que de servir al poble”.

El mateix diari indicava que Vázquez obriria converses amb els partits que estigueren disposats a negociar amb ell, cosa que Suheca.com va poder saber que estava produïnt-se des de feia almenys una setmana. En este sentit, el Partit Popular comptava des de feia dies amb una proposta ferma de sous i competències per a refer un equip de govern que seguiria amb 11 membres i deixaria a SxD i Compromís per Sueca en l’oposició.

Buscant suport en el PP

Durant l’ultima setmana són diferents els rumors que han estat en l’aire, tots amb el PP com a protagonista. De moment, l’única realitat és que el PSPV-PSOE s’ha quedat a soles al capdavant de l’Ajuntament de Sueca. En el ple ordinari es va poder saber que les competències que gestionaven SxD havien sigut repartides entre els huit regidors socialistes. Fonts populars consultades per este periòdic asseguraren que el PSPV-PSOE local havia oferit als tres membres del PP “pràcticament qualsevol àrea que vulgueren, encara que fins ara l’hagueren gestionat ells”. L’intent d’apropament ha sigut tal que en algunes de les últimes notes de premsa enviades pel consistori s’han nomenat als membres del PP (inauguració del Pont de Fortaleny i entrega dels diplomes escolars), un fet que fins ara no s’havia produït.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad