IniciCulturaEl Bernat i Baldoví s’ompli de gom a gom amb els espectacles...

El Bernat i Baldoví s’ompli de gom a gom amb els espectacles del Ballet Clàssic Internacional

La companyia Tatiana Solovieva Producciones va fer partíceps a moltes xiquetes del municipi

Els musicals són un clàssic durant les festes nadalenques. Moltes són les persones que tracten d’aprofitar estes dates familiars per a acudir a presenciar algun d’estos espectacles que uneixen grans decorats, bones composicions musicals i interpretacions de gran nivell. L’Ajuntament de Sueca, fidel a la tradició encetada en els últims anys, va programar dos en el Centre Municipal Bernat i Baldoví per a principis d’any: El lago de los cisnes i El cascanueces.

Els preus de 12 euros a 15 euros no foren obstacle perquè centenars de persones ompliren les butaques d’un recinte que es va quedar xicotet per presenciar la posada en escena de la companyia Tatiana Solovieva Producciones i el seu Ballet Clásico Internacional, qui va comptar per a l’ocasió amb la presència de desenes de xiquetes de la localitat.

Estes artistes puntuals, moltes d’elles habituals de l’escenari gràcies als concursos de playbacks fallers, no dubtaren en posar-se els vestits preparats per a l’ocasió i deixaren el seu gra d’arena a unes actuacions on van destacar els solistes de les funcions, Nicolai Nazachevici i Yaroslava Araptanova.

Més llegits