IniciEsportsCristian Crudeli debuta amb el CB Sueca Vidriola Inmobles amb una victòria

Cristian Crudeli debuta amb el CB Sueca Vidriola Inmobles amb una victòria

L’equip suecà enceta 2024 guanyant a l’Aldaia (65-46) gràcies a una gran defensa

El CB Sueca Vidriola Inmobles començà l’any amb victòria davant un rival, l’Aldaia, que li posà les coses difícils als de Cristian Crudeli, que debutava en la banqueta suecana, però que no pogué amb la bona defensa dels locals i al seu encert en atacs en l’últim quart de l’encontre. Finalitza la primera volta del campionat i l’equip suecà té un balanç de 6 victòries i 6 derrotes, i ocupa la sisena posició en la classificació del grup A de la Conferència E de la lliga EBA.

El primer quart s’inicià amb molta igualtat, ja que els dos equips intentaven controlar el ritme de joc i cometien moltes errades en atac. Així al minut 4 el resultat era d’empat a 6. Un triple de Sergio Hernández i una major pressió defensiva que permetia recuperar més balons, provocà un canvi radical en la dinàmica de l’encontre. Amb encert en atac de Jose Boix i Carles Grau que deixaren el resultat a la fi del primer quart amb un clar 18-6, amb un parcial de 12-0 en 6 minuts.

Al segon quart els d’Aldaia intentaren frenar el joc suecà amb una zona d’ajustos, però el domini sota els taulers dels suecans, amb un imparable Borja Soriano (millor jugador de l’encontre amb 13 punts i 8 rebots), feren que es mantinguera la diferència al marcador fins a arribar al descans. M.3: 22-11, m.6: 30-17 i a la fi del quart: 34-22.

El tercer quart fou el pitjor de l’equip suecà que anà de més a menys, ja que després d’aconseguir un clar avantatge al minut 4: 41-26, es relaxà en defensa i ja no es trobava tan efectiu en atac. M.6 : 41-31. Amb un triple d’Arnau Font s’arribava al 44-34, amb un pobre percentatge dels dos equips en els seus llançaments.

L’últim quart començà amb una reacció visitant que feia les possessions curtes en atac i amb llançaments triples per retallar les diferències al marcador: M.3: 47-41. Després d’un temps mort de l’entrenador suecà i amb rotacions a la banqueta, els suecans amb un encertat Jose Boix (3 triples), la direcció de Carles Grau, els punts de Carlos Hortelano i els rebots de Borja Soriano, tancaven el partit amb un parcial de 18-5. A la fi, victòria merescuda per 65-46.