IniciEsportsEl Pumptrack Park de Sueca millora el seu accés amb noves dotacions

El Pumptrack Park de Sueca millora el seu accés amb noves dotacions

La Regidoria d’Esports adequa els 3.000 metres quadrats de la parcel·la per a ús esportiu i d’oci

El Pumptrack Park de Sueca ha sigut millorat recentment amb mobiliari i noves zones perquè els usuaris i usuàries puguen completar circuits de diferent nivell de dificultat amb patinets, monopatins i bicicletes. A més, s’ha habilitat una zona d’estacionament de vehicles annexa. 

La zona esportiva situada en l’avinguda Vila i Honor de Corbera va ser inaugurada el passat mes de setembre per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca i ocupava una superfície de 1.350 metres quadrats dels 3.000 amb què compta el total de la parcel·la. Des d’eixe moment, moltes han sigut les persones, menudes i més majors, que han acudit a este espai per a posar en pràctica les seues habilitats amb els diferents elements amb els quals es pot disfrutar este circuit.

“Des del primer dia, l’acceptació del pumptrack ha sigut molt bona. És per això que vam considerar necessari adequar la resta de la parcel·la. A falta d’uns xicotets detalls que s’executaran en qüestió de setmanes, podem dir que ja disposem d’un nou espai per a l’esport i l’oci de les persones de qualsevol edat”, va assenyalar el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Julián Sáez. Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va expressar la seua satisfacció “perquè este projecte, iniciat en la passada legislatura, però que va veure alentida la seua execució per circumstàncies administratives, puga ser ja una realitat que contribuïsca a millorar la nostra ciutat”.

Més llegits