IniciSUECAConselleria invertirà més d'1,9 milions d'euros per a renovar el Centre de...

Conselleria invertirà més d’1,9 milions d’euros per a renovar el Centre de Salut de Sueca

Després de molts mesos de gestió i insistència per part d’alcaldia, el municipi veurà ampliat i millorat este servei

Els treballs de renovació i ampliació de l’actual Centre de Salut Integrat de Sueca seran una realitat en breu. Es tracta d’un projecte llargament reivindicat per l’alcalde del municipi que finalment veurà la llum, tal com va anunciar, este dimecres 15 de maig, la Conselleria de Sanitat, després de publicar la licitació de les obres. “El treball i la insistència des d’alcaldia davant els anteriors responsables de la Conselleria i els actuals, ha obtingut una resposta positiva i el Centre de Salut de Sueca, millorat i dotat de majors serveis, serà una realitat en benefici de tota la ciutadania. La nostra obligació és treballar pels nostres veïns, i dies com hui ens omplin de satisfacció en comprovar com les llargues hores de dedicació, les incomptables cridades de telèfon i les visites a Conselleria per a plantejar les necessitats de la població de Sueca, han donat el seu fruit”, va assenyalar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez

El projecte contempla, tal com es va anunciar en el seu moment, la creació de 16 consultes mèdiques noves: huit per a Medicina i Infermeria d’Atenció Primària i huit per a altres Especialitats. A més, comptarà amb una sala de cirurgia menor que permetrà realitzar procediments quirúrgics i intervencions senzilles; una sala de mamografía, que reduirà els temps d’espera i evitarà desplaçaments fins a l’Hospital de la Ribera; i un gimnàs de rehabilitació nou, ja que l’actual, situat ara en la segona planta, serà ampliat i reubicat en la planta baixa. Així mateix, també es reformarà i s’adequarà el magatzem de la planta baixa, es realitzaran les obres per a instal·lar un nou ascensor i s’ampliarà l’estructura de tancaments i coberta en la segona planta.
El termini d’execució de les obres de reforma i ampliació, tal com van anunciar des de Conselleria, està previst que dure 15 mesos, i es realitzarà per fases, “de manera que es concilie amb el funcionament i manteniment del servei assistencial del Centre de Salut i el Centre d’Especialitats”.

Més llegits