IniciSUECAUna exposició mostra els treballs del Taller de Ganxet Intergeneracional

Una exposició mostra els treballs del Taller de Ganxet Intergeneracional

L’activitat compta amb una gran acceptació i cada vegada té més participants

El Casal Jove va acollir, el passat 10 de juny, la inauguració de l’Exposició del Taller Intergeneracional de Ganxet que durant els últims mesos s’ha oferit dins de la ‘Programació Jove’ mensual que planifica l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Joventut. L’activitat, que va comptar amb una gran acceptació per part de ciutadania de totes les edats, va finalitzar amb esta mostra en la qual les participants exhibixen algunes de les peces i objectes creats durant el curs. 

La inauguració va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Gema Navarro, i del regidor de Patrimoni, Joan López. “La proposta de muntar esta exposició va nàixer en la pròpia clausura del taller. Els vaig oferir este espai per a poder mostrar les seues creacions i la veritat és que es van mostrar molt contentes, ha tingut un gran acolliment, i recomane a la ciutadania que vinga a visitar-la”, va assenyalar Gema Navarro, qui va mostrar també la seua satisfacció per l’èxit d’esta activitat intergeneracional “en la qual han participat persones de totes les edats, fins i tot han vingut iaies amb les seues netes i, per tant, creiem que és una cosa molt positiva que compartisquen el temps i les aficions. Esperem el pròxim curs poder oferir tallers similars”. 

Al costat de la professora del taller, Encarna Molina, van participar també en la mostra: Vanessa Marzo, Noelia Sánchez, Anabel Pérez, Lucía Palop, Joana García, Ángeles Meseguer, Marina Simeón, Raquel Beltrán, Carmina Ripoll, Gemma Villanueva, Mónica Biendicho, Loles Tur, Nieves Ibor, Maica Ortells i Desamparados Ferrando. L’exposició podrà visitar-se fins este divendres 14, en el Casal Jove, en horari de 18 a 21 hores.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad