IniciSUECAMariel Piqueres, primer premi en el Congrés Nacional d’Oposicions

Mariel Piqueres, primer premi en el Congrés Nacional d’Oposicions

La docent suecana va aconseguir ser la ponència més votada en la categoria de ‘Pedagogia i metodologies actives i innovadores en l’aula’

La professora suecana Mariel Piqueres continua rebent reconeixements en el territori nacional. Esta setmana va ser guardonada amb el primer premi al III Congrés Nacional d’Oposicions per a Educació organitzat per Opospills, congrés que estava format per 100 ponències realitzades per docents de tota la nació agrupades en diverses categories. Mariel Piqueres va ser la ponència més votada en la categoria de ‘Pedagogia i metodologies actives i innovadores en l’aula’.

El sistema de votació estava reservat sols per a docents, per la qual cosa este premi té un major valor.

La suecana és llicenciada en Llengua Anglogermànica i compta amb més de 25 anys d’experiència en diferents centres educatius. Combina la seua tasca docent amb la de formadora de docents arreu de tota la geografia nacional.

A més, és autora de 10 llibres especialitzats en metodologies actives i innovació educativa.

En el currículum d’esta suecana destaca també que ha format part com a ponent en diversos i prestigiosos congressos com Braining (Congrés Internacional d’Innovació Educativa) i Edulab.

Més llegits