IniciSUECAEls suecans i les suecanes majors de 18 anys són cridats a...

Els suecans i les suecanes majors de 18 anys són cridats a votar de nou este 9 de juny

Els col·legis electorals estaran oberts des de les 9 del matí fins a les 20 hores · Les eleccions al Parlament Europeu solen comptar amb menys participació

Els veïns i les veïnes de Sueca majors de 18 anys tornen a tenir una nova cita amb les urnes este diumenge 9 de juny amb motiu de les Eleccions Europees, comicis que serviran per a elegir els diputats i diputades que conformaran el Parlament Europeu per als pròxims 5 anys. Cal recordar, en este sentit, que en esta ocasió els representants passaran dels 705 d’esta legislatura a 720, sent 61 els que s’elegiran a l’Estat Espanyol, dos més que a les eleccions del 2019.

Per a este 9J es presenten un total de 34 candidatures, segons es va publicar al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). A Sueca, com a la resta del país, els col·legis electorals estaran oberts des de les 9 del matí fins a les 20 hores. S’espera una participació menor que en les últimes eleccions celebrades a Sueca, ara fa poc més d’un any.

Novetats

Per altra banda, la jornada electoral a Sueca presenta novetats importants, ja que dels setze col·legis electorals del municipi, quatre han estat reubicats per no complir els requisits mínims necessaris per a garantir unes eleccions amb les màximes garanties exigides per la Llei. El canvi d’ubicació ha estat dissenyat per assegurar millor accessibilitat i comoditats per als votants, mantenint-se dins del mateix districte o secció o en proximitat immediata.

Més llegits