IniciSUECATrifulca PP-PSOE en les Corts pel Centre de Dia de Sueca

Trifulca PP-PSOE en les Corts pel Centre de Dia de Sueca

Socialistes i populars es barallen i s’acusen de no acabar este espai per a les persones majors

L’inacabat Centre de Dia de Sueca va centrar una de les polèmiques de l’última sessió plenària de les Corts celebrada a València el passat 27 de juny. El diputat suecà Benjamí Mompó (PSPV-PSOE) va preguntar a Susana Camarero, vicepresidenta segona i consellera de Benestar Social, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana, sobre la finalització de les obres del Centre de Dia de Sueca, un espai on queda pendent la quarta i última fase. Mompó va recordar que l’anterior govern encapçalat per Ximo Puig va signar oferir una partida pressupostària de 600.000 euros per a rematar les obres i dotar al Centre de Dia del necessari, un acord que el govern del Partit Popular i Vox haurien deixat sense consignació. Cal recordar que les tres primeres fases foren cofinançades per l’Ajuntament de Sueca i la Diputació de València. El jove diputat es va fer ressò que el govern autonòmic no havia rebut als socialistes suecans abans de dir-los que “no pensen invertir ni un euro per a finalitzar este Centre de Dia”. “Qüestió de prioritats: invertixen en el toro de lidia però no en els serveis públics valencians”.

Benjamí Mompó (PSPV-PSOE). SUHECA.COM

“A Sueca estem farts que el Partit Popular ens deixe obres incompletes”.

Benjamí Mompó

“A Sueca estem farts que el Partit Popular ens deixe obres incompletes”, va indicar Benjamí Mompó, “tardaren quinze anys en acabar la piscina descoberta, huit anys en acabar la residència i 20 anys en eliminar els barracons del col·legi Carrasquer. Pensen rectificar i posar els 600.000 euros que falten per acabar el Centre de Dia?”, va concloure Mompó.

Susana Camarero (PP). SUHECA.COM

“Per què els valencians hem de pagar la mala gestió del govern de Sueca?”

Susana Camarero

La vicepresidenta segona Susana Camarero va encetar la seua resposta indicant que compartia “la necessitat dels majors, ja siguen de Sueca o d’altra localitat de la Comunitat Valenciana, compten amb este tipus de centres” abans d’afegir que “la informació que vosté té és errònia perquè les dates no són certes. L’antic escorxador no comptava amb un visat, ja que les diferents zones de l’espai no estaven correctament connectades”. La popular es va defendre assegurant que “la Conselleria no té el perquè assumir el sobrecost provocat per la ineficàcia del govern de Sueca. És insòlit. Per què els valencians hem de pagar la mala gestió del govern de Sueca?”. Camarero també va fer menció de la “caòtica situació financera denunciada per Sueca per Davant que està duent a promoure una moció de censura. L’Ajuntament de Sueca i ningú més és el responsable d’esta caòtica situació que ha fet que unes obres iniciades en 2018 no hagen sigut acabades i Sueca no compte ara amb un Centre de Dia”, en paraules de la vicepresidenta.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad