IniciSUECAEl pont ciclo-pedestre de Fortaleny vol ser una realitat al març de...

El pont ciclo-pedestre de Fortaleny vol ser una realitat al març de 2025

Reme Mazzolari visita la Ribera Baixa per a comprovar l’avanç de les obres programades en esta comarca i mantindre reunions de treball amb alcaldes

La vicepresidenta de la Diputació i diputada de l’àrea de Carreteres, Reme Mazzolari, va presentar este divendres, davant els alcaldes de Sueca, Dimas Vázquez, i Fortaleny, Antonio Sellés, el projecte de construcció del pont ciclo-pedestre que connectarà les dos poblacions i que millorarà ostensiblement la mobilitat sostenible en la zona. 

Amb l’objectiu de vertebrar la província, Reme Mazzolari va explicar que la passarel·la, “suposarà una solució als problemes de l’itinerari ciclista que provoca la ruta provisional actual”. A més, va assenyalar que es tracta d’una infraestructura, “que facilitarà la mobilitat entre els veïns de les dos poblacions, que podran desplaçar-se a peu o amb bicicleta amb totes les garanties de seguretat, fomentant així hàbits de mobilitat sostenible més respectuosos amb el medi ambient”.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va agrair a la Diputació i a la seua responsable de l’àrea de Carreteres, esta inversió en el municipi “que suposarà la realització d’un projecte molt demandat per la ciutadania. La nova passarel·la servirà per a unir encara més a les dos poblacions, i a la resta de la comarca, d’una manera sostenible”. Així mateix, Vázquez va aprofitar l’acte per a sol·licitar a la diputada l’ampliació del projecte amb una quarta fase, que connecte la nova passarel·la amb la zona urbana de Sueca, mitjançant un carril ciclo-pedestre. Finalment, l’alcalde va indicar que “continuarem treballant amb les institucions superiors perquè els ajuntaments puguem disposar de subvencions d’estes característiques que suposen un cost zero per al pressupost municipal”. Per la seua part, l’alcalde de Fortaleny, Antonio Sellés, va agrair la realització d’este tipus de projectes, per tot el que significa per al seu municipi poder tindre esta connexió amb Sueca. 

Complexitat

Durant la visita, el personal tècnic de la Diputació va explicar el complex procés de construcció del pont per als vianants, mitjançant una rèplica del disseny original del pont d’Alfonso XIII, actualitzant-lo a la realitat constructiva actual. La passarel·la, que permetrà el pas sobre l’Autovia A-38, tindrà una longitud de 451 metres i un pressupost de 3,5 milions d’euros. Segons han informat, després de l’estiu començaran els treballs d’acoblat de la passarel·la en la campa de muntatge d’obra per a, posteriorment, procedir a la seua col·locació en la seua posició definitiva.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad