IniciEsportsSueca rep el premi ‘Dia de l’Esport’ de la Fundació Trinidad Alfonso

Sueca rep el premi ‘Dia de l’Esport’ de la Fundació Trinidad Alfonso

El vídeo elaborat per la Regidoria d’Esports amb la col·laboració dels nou col·legis de la localitat i Fernando Riera Ros és un dels tres guardonats

Sueca va aconseguir ser una de les tres ciutats guanyadores dels premis ‘Dia de l’Esport’ de la Fundació Trinidad Alfonso. L’elaboració d’un vídeo amb la participació de tots els col·legis del municipi i la col·laboració especial de Fernando Riera Ros, únic esportista olímpic de la localitat fins hui, van sorprendre el jurat i va servir per a que tots els centres educatius reben una ajuda econòmica per a invertir en material esportiu.

El vídeo presentat per la Regidoria d’Esports amb la participació dels nou col·legis de Sueca i la complicitat de l’únic esportista olímpic que ha tingut la localitat, Fernando Riera Ros, i la seua família ha estat molt ben valorat pel jurat dels guardons ‘Dia de l’Esport’ de la Fundació Trinidad Alfonso. Durant el passat mes d’abril, els nou centres escolars del municipi es van coordinar per a dur a terme, durant diversos dies, la gravació d’un vídeo que representara al municipi. La temàtica del 2024 escollida pels organitzadors era els Jocs Olímpics i Paralímpics, per la qual cosa es va centrar la peça audiovisual en un fil conductor: la torxa olímpica que pertany a Fernando Riera Ros, que va formar part dels components de l’equip de boxa d’Espanya en els Jocs Olímpics de Roma de 1960.

Orgull

“Ho hem aconseguit i no podem estar més orgullosos. Una vegada més s’ha demostrat que quan anem de la mà, tots a una, som els millors. No em cansaré de repetir-ho, treballar tots els mesos l’Esport Escolar amb els centres i el professorat d’Educació Física és un autèntic privilegi”, va indicar el regidor d’Esports, Julián Sáez, només conéixer la notícia.

Més llegits