IniciSUECASueca presenta la Programació Oci i Joventut per al mes de febrer

Sueca presenta la Programació Oci i Joventut per al mes de febrer

La Regidoria que dirigeix Gema Navarro continua oferint el taller de ganxet, “una activitat intergeneracional que ha tingut molt d’èxit”

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la nova Programació Oci i Joventut prevista per al mes de febrer. La regidora responsable, Gema Navarro, es va mostrar molt satisfeta amb el conjunt d’activitats previstes, “les quals oferiran als i les més joves del municipi, una gran varietat de continguts i propostes pensant sempre en el seu benefici i benestar”.

El primer dels tallers programats serà de Ganxet, i s’oferirà els dilluns i dijous, de 18 a 20 hores, amb places encara vacants per a les persones interessades. “Consistix en una activitat intergeneracional que vam iniciar el mes de gener, i que ara, donat l’èxit obtingut, continuarem oferint-la. Amb este taller es pretén que persones de totes les edats es relacionen i compartisquen els seus coneixements, aprenentatges i experiències. La idea és continuar amb el grup i realitzar més endavant altres tallers de manualitats”, va explicar Gema Navarro.

Els dies 6, 7 i 8 de febrer, la Regidoria d’Educació oferirà una nova edició de la Fira Orienta’t, dirigida a l’alumnat de 4t de l’ESO i 2n de Batxillerat de tots els centres educatius de la població, amb la finalitat d’oferir-los una informació extra que els ajude a decidir millor quina opció formativa s’adequa més als seus interessos. La Fira estarà situada en el Casal Jove, i podrà visitar-se amb entrada lliure el dia 6 de febrer, en horari de 17 a 20 hores.

Per al divendres 16 de febrer, s’ha previst la celebració del Carnestoltes Infantil i Juvenil. Després de l’èxit de participació de l’any passat, es repetix esta activitat que s’iniciarà amb una cercavila, que eixirà a les 18 hores des del parc de l’Estació acompanyada de la música d’una xaranga, i recorrerà els carrers Sequial, plaça de l’Ajuntament, plaça de Sant Pere, carrer Almussafes i carrer Cullera, per a finalitzar a l’esplanada del Casal Jove, on se celebrarà una festa amb música i jocs, i s’oferirà un berenar saludable a tots els i les participants.

Finalment, del divendres 23 de febrer al 7 de març, s’oferirà l’Exposició ‘10 Anys del Casal Jove’, en horari de 17 a 21 hores, la qual oferirà un recorregut fotogràfic al llarg d’estos anys d’activitat. La inauguració tindrà lloc el dia 23, a les 18 hores.

Inscripcions

Les inscripcions als tallers es realitzaran en el Casal Jove, en horari de 18 a 20 hores. Per a més informació, el departament de Joventut posa a la disposició de la ciutadania els telèfons 600 691 390 i 600 700 557.

Més llegits