IniciSUECASueca compta amb un nou pàrquing en l'avinguda Vilella

Sueca compta amb un nou pàrquing en l’avinguda Vilella

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Urbanisme, ultima estos dies els treballs de condicionament d’un nou pàrquing en l’avinguda Vilella, al costat de la vorera recentment construïda que, des de fa uns mesos, connecta de manera segura per als vianants el centre del municipi amb esta zona de la ciutat, molt utilitzada diàriament per les persones que acudixen al Cementeri o a practicar algun esport. 

“Es tracta d’una actuació encaminada a ordenar el trànsit i l’aparcament en la zona, donat que és molt freqüentada diàriament, tant en vehicle com a peu, i es feia necessària la seua adequació”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Carmen Pérez, qui ha assenyalat també que el nou pàrquing estava contemplat des de l’inici en el projecte de remodelació i construcció de la vorera en l’avinguda. 

El nou aparcament compta amb 22 places, dues d’elles per a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs s’han sufragat amb fons municipals i s’engloben en una partida més àmplia que comprén diverses actuacions en diferents zones de la ciutat, com per exemple el polígon industrial. L’espai on se situa el nou pàrquing ha sigut cedit a l’Ajuntament per un període de cinc anys.

Més llegits