IniciEsportsSueca oferix activitats esportives i d'entreteniment a les seues platges

Sueca oferix activitats esportives i d’entreteniment a les seues platges

Hi haurà zumba, fitness, pilates i GAP a Les Palmeres, Mareny Blau, La Llastra i Bega de Mar

Sueca tornarà a comptar durant l’estiu amb una varietat d’opcions per a gaudir de l’oci i l’esport a les seues platges. L’objectiu és activar l’oferta lúdica per a afavorir i potenciar els atractius turístics del municipi en l’època estival. “Un any més, volem oferir este tipus d’activitats, molt demandades, a tota la ciutadania i visitants que passen les seues vacances d’estiu en la nostra zona marítima. Volem que gaudisquen en el millor entorn, com és la platja, d’estes opcions tan saludables i d’unes altres, de caràcter més lúdic, de les que anirem informant. Continuem treballant perquè els usuaris i usuàries de les nostres platges tinguen totes les comoditats”, segons va assenyalar la regidora de Turisme, Manoli Egea

Entre les activitats esportives que s’oferixen en l’arena, es troben les classes de: Fitness: -dilluns, a les platges de la Llastra i Mareny Blau, de 8 a 9 hores, i en les Palmeres i Bega de Mar, de 9.15 a 10.15 hores, i -divendres, a les platges de les Palmeres i Bega de Mar, de 8 a 9 hores, i en la Llastra i Mareny Blau, de 9.15 a 10.15 hores; Zumba: -dimarts a la platja de les Palmeres, de 19.30 a 20.30 hores, i -dimecres a les platges de Bega de Mar i la Llastra, de 8 a 9 hores, i les Palmeres i Mareny Blau, de 9.15 a 10.15 hores; Pilates: -dimarts a les platges de la Llastra, de 8 a 9 hores, i en les Palmeres, de 9.15 a 10.15 hores, i -dijous a les platges de Bega de Mar, de 8 a 9 hores, i en Mareny Blau, de 9.15 a 10.15 hores; GAP: -dijous a la platja de les Palmeres, de 19.30 a 20.30 hores.

Pel que respecta al cinema familiar, que s’oferirà en l’arena també, es podrà gaudir de diverses sessions durant l’estiu de les quals oportunament s’informarà sobre els seus horaris. 

Per a més informació sobre les activitats, es pot consultar en la Tourist Info, situada en el passeig marítim de les Palmeres, o les xarxes socials de l’Ajuntament de Sueca i Sueca Turisme.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad