IniciFallesLes Falleres Majors es presenten oficialment

Les Falleres Majors es presenten oficialment

Este tradicional acte davant la corporació municipal es va dur a terme este dimarts 25 de juny en el saló de plens

El saló de plens del consistori va acollir ahir a la vesprada el tradicional acte de presentació oficial davant la corporació municipal de les falleres majors de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes 2025, la xiqueta Adriana Naval Tornero, de la falla Avinguda d’Espanya, i la jove Laura Gomar Llinares, de la falla 18 de Juliol, i les seues corts d’honor. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Falles, Gema Navarro; i la presidenta de la Junta Local Fallera, Lorena Sendra; van ser els encarregats de rebre una a una a les 14 protagonistes de l’acte que representaran a les Falles del municipi en 2025. A més d’un ram de flors, van rebre per part de l’Ajuntament uns obsequis. 

La cort de la fallera major infantil estarà formada per les xiquetes: Leire Ribera Sendra, de la falla Plaça Cervantes; Aitana Bernardo Sanjuán, de la falla El Perelló Tro i Flama; Vega Mortes Calle, de la falla El Perelló Tro i Flama; Claudia Falcó Moreno, de la falla El Portal; Júlia Matoses Mulet, de la falla Bernat Aliño; i Alba Andrés Coves, de la falla Verge de Sales. Per la seua part, la cort de la fallera major la conformaran: Claudia Talens Ros, de la falla Xúquer; Alba González Bolufer, de la falla Verge de Sales; Olga Llinares Iranzo, de la falla Sucro; Laura Navarro Oliver, de la falla Plaça de l’Ajuntament; Núria Martí Martínez, de la falla Che Collons; i Marta Peiró Martínez, de falla Bernat Aliño. 

En finalitzar l’acte, l’alcalde, Dimas Vázquez, va tindre paraules de felicitació per a les falleres majors i les seues corts d’honor, per a les seues famílies i les seues comissions; i els va desitjar a totes un any inoblidable.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad