IniciEsportsSueca obri el seu primer 'Baby Sport'

Sueca obri el seu primer ‘Baby Sport’

El nou espai esportiu i d’oci pretén estimular la psicomotricitat infantil i les habilitats i destreses dels més menuts

Sueca compta, des d’este 2 de gener, amb una nova zona esportiva de barri. Es tracta del primer ‘Baby Sport’, un espai per a ús exclusiu de xiquets i xiquetes de fins a 5 anys que s’ha instal·lat a la zona de jocs del carrer Jaume I. La nova pista compta amb quatre zones diferenciades i pretén estimular la psicomotricitat dels més menuts i posar a prova la seua habilitat i destresa amb el baló, amb les mans o els peus.

En esta zona de jocs es reuneixen moltes famílies a diari. Amb este nou espai hem prioritzat als més menudets. És per això que preguem que es complisquen i respecten les normes d’ús“, va assenyalar el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Julián Sáez.

Davant el nou any que acabem d’estrenar, des de la Regidoria d’Esports es pretén seguir apostant per l’esport a les barriades. “Al nou pressupost de 2024 destinarem una partida per al manteniment de les pistes esportives de barri ja existents. Algunes d’estes precisen d’una actuació urgent per l’estat massa deteriorat en què es troben pel seu ús. També invertirem enguany en més espais d’este tipus en altres zones de Sueca“, va assegurar Sáez.

El ‘Baby Sport’ del carrer Jaume I suposa una primera experiència pilot, i si la seua acceptació per part de la ciutadania és bona, s’implantarà este concepte de zona esportiva en altres barriades de la ciutat.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad