IniciSUECASueca es prepara per a rebre als Reis Mags

Sueca es prepara per a rebre als Reis Mags

El recorregut tornarà a ser el mateix de l’any passat, iniciant-se en el passeig de l’Estació i acabant en la placeta del Convent

Els Reis Mags tornaran a xafar els carrers de Sueca el pròxim dia 5 de gener. El recorregut, com l’any passat, s’iniciarà de nou en el passeig de l’Estació per a continuar pels carrers Sequial, València, Cerrillo, Sant Cristòfol i Mare de Déu, i finalitzar en la placeta del Convent, on els assistents podran gaudir d’alguns dels elements i personatges que participaran en la desfilada per a realitzar-se fotografies, i d’un castell de focs artificials a fi que els més xicotets de la casa gaudisquen d’una vesprada màgica. 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, treballa estos dies en la preparació d’esta cavalcada amb la qual la ciutat rebrà a les seues majestats.“Com tots els anys, hem preparat una gran cavalcada per a rebre als Reis Mags. En esta ocasió, estarà dedicada a l’evolució del cinema al llarg de la seua història, i estem desitjant que arribe el moment per a gaudir d’un dels dies més especials de l’any. Una vegada finalitze la desfilada, rebrem a les seues Majestats en la placeta del Convent, on tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen podran pujar a l’escenari i fer-se una fotografia amb els Reis Mags els quals els entregaran uns dolços”, va explicar la regidora de Festes, Gema Navarro, qui va voler també enviar un missatge a la ciutadania “esperem que gaudisquen d’esta nit tan màgica i que els Reis complisquen tots els seus desitjos”.

La cavalcada comptarà de nou amb la participació d’associacions i col·lectius del municipi; la fallera major infantil de Sueca i la seua cort d’honor; la començadoreta i llauradoretes; els majorals; i els representants infantils de les diferents comissions falleres de la ciutat. 

Recepció de cartes per part dels Reis Mags els dies 3 i 4 de gener

D’altra banda, els dies 3 i 4 de gener, al costat del campanar de Sant Pere, els Reis Mags estaran rebent les cartes dels xiquets i xiquetes de Sueca, als quals se’ls entregarà un detallet, en horari d’11 a 13.30 hores i de 17.30 a 21.00 hores.

Més llegits