IniciFallesNadales a l’Asil d’Ancians

Nadales a l’Asil d’Ancians

OPINIÓ · Junta Local Fallera

El passat 27 de desembre, la Junta Local Fallera va acompanyar a la Fallera Major Infantil, Amanda, i a la seua Cort d’Honor, junt als representants infantils de les diferents comissions falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes, per anar a cantar Nadales en la tradicional visita a l’Asil d’Ancians amb l’objectiu de portar alegria i companyia a tots els iaios i iaies. Un acte amb molt bon ambient nadalenc.

Els xiquets i xiquetes, plens de la gràcia infantil, vestits amb les seues bruses falleres i adornant el cap amb barrets de Pare Noel, han cantat moltes nadales tradicionals: Campana, sobre campana, Los peces en el río, Ande, ande ande la marimorena, Dime niño, Feliz Navidad, acompanyats per la guitarra d’Isabel Vidal, professora de música i mare del representant infantil de la falla 18 de juliol, Víctor. A les veus de la xicalla cantant les nadales també s’han sumat les veus de totes les persones assistents que amb moltes ganes han volgut recordar els seus anys d’infantesa. Ha resultat un acte molt emotiu

Després han visitat el bonic Betlem de l’Asil en moviment que ha fet la delícia de la xicalla. Un Betlem que visitem cada any i que està molt ben conservat. També s’ha pogut observar un Betlem de manualitats fet pels iaios i iaies, alguns pastorets personalitzats amb fotos a la cara de les persones autores de la manualitat.

Per acabar la JLF els ha obsequiat amb un berenaret. Els fallerets i falleretes ho han passat molt bé.

JLF

Més llegits