IniciSUECASueca inaugura el segon parc urbà d'aigua

Sueca inaugura el segon parc urbà d’aigua

El nou Splash Park, situat al carrer Manuel Tarancón, compta amb una major superfície i diversitat de jocs

Un nou lloc per a refrescar-se durant l’estiu es va obrir el passat dissabte 6 de juliol en les inmediacions de l’IES Joan Fuster de Sueca, augmentant així l’oferta lúdica urbana d’aigua, accessible i sostenible. L’espai, anomenat Splash Park, està situat en la zona enjardinada entre els carrers Manuel Tarancón i Arnau de Vilanova i oferix a la ciutadania, especialment als més xicotets de la casa, una sèrie de jocs en els quals l’aigua és el protagonista, ideal per a suportar millor les temperatures d’estos mesos més calorosos.

L’horari d’este espai és, de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Una vegada finalitzat el període estival, els elements de jocs es retiraran per a evitar la seua deterioració.

Més jocs d’aigua
El projecte, previst des de fa temps pels responsables municipals, ha sigut cofinançat per la Diputació de València i l’Ajuntament. “Donat l’èxit, i la demanda, que teníem al parc situat al carrer Jaume I, calia poder disposar d’una altra instal·lació més d’este tipus, que compta amb una major superfície i més jocs, i amb un sistema de reciclatge i reconducció de l’aigua perquè no es malgaste. Per fi és una realitat i esperem que la ciutadania puga gaudir-lo molt durant estos mesos de calor”, va assenyalar el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va explicar que este parc suposa la continuació del projecte que es va iniciar la legislatura passada quant a zones d’oci d’aigua, “la nostra intenció és seguir dotant a la ciutadania d’estos espais urbans que a l’estiu seran molt utilitzats, i gaudits, especialment pels més xicotets. A més, estem treballant per a aconseguir la millora d’altres zones de jocs del municipi, com ara el parc annex a este SplashPark que en breu serà remodelat per a, en un futur pròxim, procedir a la seua total renovació, com els nostres menors mereixen”

D’esta manera, s’amplia l’oferta d’este tipus d’instal·lacions, que se sumen a les que es van posar en funcionament, fa dos anys, al carrer Jaume I.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad