IniciEsportsSueca acull el Primer Descens Festes de l'Arròs

Sueca acull el Primer Descens Festes de l’Arròs

Més de 60 aficionats al piragüisme i paddle sup participen en este eixida pel riu Xúquer organitzat pel Club Piragüisme Sueca i l’Ajuntament de Sueca

El Club Piragüisme Sueca, amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, va organitzar el passat dissabte 16 de setembre el Primer Descens Festes de l’Arròs, una activitat que s’emmarca dins de la Mostra Esportiva Sueca 2023 i que, tot i ser la seua primera edició, va comptar amb una grandíssima acceptació. Més de 60 esportistes, aficionats a les modalitats de caiac i paddel sup, van realitzar este descens popular pel riu Xúquer en un recorregut que va constar de 10 quilòmetres amb eixida a Algemesí i arribada a l’assut de Sueca. 

“Estem molt contents perquè ha sigut un èxit, tot va eixir perfecte. La Regidoria d’Esports ens ha ajudat en tot perquè poguérem donar a conéixer, encara més, el club a la ciutadania gràcies a iniciatives com esta. A més de les motxilles que vam entregar als participants, se’ls va oferir a meitat de prova un avituallament. El temps també ens va acompanyar; així que estem molt satisfets amb esta primera edició que pretenia oferir a la ciutadania de Sueca i d’altres municipis, fins de Múrcia ens van acompanyar, la possibilitat de gaudir d’una jornada esportiva, en este cas dedicada al piragüisme i al paddel sup”, va explicar Vicent Tortajada, president del Club Piragüisme Sueca, qui va agrair la implicació total de la Regidoria d’Esports i ja contempla la possibilitat de repetir l’any que ve després de l’èxit obtingut, incorporant algunes novetats “per a aconseguir una jornada encara més completa de convivència i esport”

“Viure de cara al riu”

Per la seua part,  el regidor d’Esports, Julián Sáez, va mostrar també la seua satisfacció per l’èxit de la convocatòria, “vull donar les gràcies al club per tractar esta prova amb tant d’afecte. Hem de viure de cara al riu i no d’esquena a ell. El Xúquer és un patrimoni natural de tots els suecans i les suecanes i l’hem de cuidar i també gaudir”

Més llegits