IniciEsportsRaül Cuenca, campió d’Espanya al quadre 47/2 per huitena vegada

Raül Cuenca, campió d’Espanya al quadre 47/2 per huitena vegada

El suecà va tancar la final amb una tirada de 230 caramboles, la més alta del quatre dies que va durar el campionat celebrat a Cervera (Catalunya)

El jugador de Sueca Raül Cuenca es va adjudicar, el passat cap de setmana a Cervera, la final del campionat d’Espanya de billar en la modalitat al quadre 47/2. Ho va fer amb una tacada de 230 caramboles, la major dels quatre dies de campionat. Va donar 4 oportunitats al seu rival. Així, en les tres primeres tirades Cuenca va fer dos zeros i una tacada de 20, en la quarta tirada va acabar la partida. El subcampió Antoni Rodríguez de Torredembarra, va dir: “sabia que era impossible guanyar-ho i que acabaria amb una tacada magistral”. De fet, Cuenca és l’actual campió d’Europa d’esta modalitat. 

El billarista suecà va sumar a Cervera (Lleida) el seu títol nacional número 39. “He tingut molt bones sensacions en tot moment i he pogut jugar a un bon nivell, amb un 54 de mitjana general. Guanyar a Cervera és molt especial. Allí em sent volgut, apreciat i valorat. El Casal de Cervera és la catedral del billar amb majúscules”, va afirmar Raül Cuenca, que ja pensa en els pròxims objectius.

Més llegits