IniciEsportsJorge Fortea no pot amb la pegada del jove porto-riqueny Xander Zayas

Jorge Fortea no pot amb la pegada del jove porto-riqueny Xander Zayas

La promesa del superwèlter doblega al suecà en cinc assalts i li propicia la quarta derrota en els seus 14 anys de professionalisme

El boxejador suecà Jorge Fortea (24-4-1 9KO) no va poder tornar de Filadèlfia amb una nova victòria. El porto-riqueny Xander Zayas (18-0 12 KO) va ser superior en la vetlada del dissabte 9 de desembre i va demostrar perquè és considerat com un dels púgils amb més present i futur del moment. Zayas, de només 21 anys, va enviar a Fortea a la lona per segona ocasió en el combat durant el quint round, després d’una ràpida combinació que va acabar amb un ganxo a la costella del suecà. El boxejador, que va patir eixa nit la seua quarta derrota en 14 anys en el professionalisme, no va aconseguir alçar-se abans del compte de 10 segons i l’àrbitre li va acreditar la victòria a Zayas.

Des de l’inici, el sud-americà va establir el seu domini i va tombar a Fortea amb una punyada al cos, en els últims segons del primer assalt. En els següents, Zayas va continuar atacant el cos i el rostre d’un Fortea que va començar a tindre inflamat l’àrea al voltant del seu ull. “Sabíem que a ell li agrada mantindre els seus colzes dalt. I era només qüestió de temps perquè l’agarràrem en el primer assalt. Després d’això, va entrar en mode de supervivència i va baixar els colzes. Però després el tornàrem a agarrar amb un altre colp al cos”, va dir Zayas, qui apunta a disputar el títol mundial durant este 2024.

Més llegits