IniciOpinióNo tota ocasió és vàlida

No tota ocasió és vàlida

OPINIÓ · Àngela Marí Llopis

Com que la lluita del 25N hauria de ser cada dia de l’any i no tan sols el citat dia de reivindicació sobre la violència de gènere, en paraules de la portaveu del grup municipal Compromís de Sueca, em veig en l’obligació de clarificar-li una situació errònia que vosté descriu, sent lamentable manipular la realitat en una ocasió tan delicada.

He d’aclarir-li, una vegada més, a la senyora Moncho, donat que ja se li va explicar al passat plenari d’octubre, que va ser un error funcionarial ofertar tres places d’administrau/va, ja que són llocs de treball que el mateix organigrama de l’Ajuntament té previstes oferir com vacants, però, que hui en dia, encara no estan cobertes. Així i tot, vam estudiar els casos i vam intentar buscar una solució per tal de solventar aquesta errada, però, per desgràcia, no es va poder fer res, per què hi ha unes normes estatals que així ho estableixen i que, per tant, en l’àmbit local no alterarem, perquè no incórrega, com vostés volen, en il·legalitats. El que sí que vull recalcar és que de maltractament institucional, res de res. La senyora Moncho, en el seu paper des de l’oposició, ha pres la mesura d’utilitzar un vocabulari molt agressiu, durant cada dia de la seua oposició, però he de comentar-li que qualificar l’acció de delicte o de còmplice de delicte, és un poc, per no dir molt, desmesurat. No soc ningú per a donar consells, però vull recomanar-li a la senyora Moncho que no agafe, a escala local, el paper de la senyora Gamarra del PP a Madrid o de la senyora Millán de Vox al congrés dels diputats, o estarà incorrent en una política que el grup municipal Compromís diu que detesta.

Diuen que detesten les mentides, i vosté no ha dit ni una veritat. Els llocs oferits eren per a dones, sí, però també per a homes, dada que ha omés. Era dirigit per a tota persona major de trenta anys i no tan sols per a dones i en perill d’exclusió social, com vostés anomenen i aprofiten el 25N.

Aprofiten cada finestra que ofereix la situació o les dates per a carregar en contra de l’equip de govern, sempre ometent les regles i sempre trasbalsant els textos, per al que vostés consideren el seu benefici, sense comprendre, que mentir i aprofitar cada excusa, es diu manipulació. Veure a la ciutadania com a poc intel·ligent és un perill que haurien de considerar, ja que potser es pot girar en contra de vostés.

Una vegada més, en el seu paper d’ometre la veritat, per aprofitar la situació en benefici propi, falten a la veritat, i ometen dades, intentant manipular a la ciutadania, i una altra vegada, aprofitant cada mínima ocasió, per un benefici electoral, que no els arriba, ni estatalment, ni autonòmicament, ni a escala municipal.

Com li he dit abans, no soc ningú per a donar consells, però haurien de fer-s’ho veure. Si qualsevol cosa que ha de pujar, baixa, alguna cosa no roda bé, i senyora Moncho, canviar és de savis. Les coses es queden com estan si funcionen bé, si funcionen mal, cal canviar.

En fi, queda temps per a intentar modificar l’estratègia, inclús per a arribar a entendats en moltes coses, que nosaltres ens oferim, sempre pel benefici de tota la nostra ciutadania a la qual ens devem i per la que hem de treballar, i que és l’obligació que tot representant públic té.

Com a regidors del nostre poble, la nostra obligació, és estar al costat de la nostra ciutadania, i no abandonar-los, és solucionar els problemes dels ciutadans, i no mentir-los, és ajudar-los i no manipular-los, és comprendre’ls i no defraudar-los.

Àngela Marí Llopis, regidora d’Agència Desenvolupament Local, Ocupació i Agència Europea de l’Aj. de Sueca

Més llegits