IniciSUECA‘Per Nadal, llibres solidaris’, la nova campanya benèfica de Sueca per davant

‘Per Nadal, llibres solidaris’, la nova campanya benèfica de Sueca per davant

La formació política local arreplega exemplars que seran revenuts per a recaptar fons per a APASU i AFASU

Sueca per davant, l’agrupació política independent de Sueca, ha presentat la campanya benèfica ‘PER NADAL, LLIBRES SOLIDARIS’. Amb esta iniciativa, Sueca per davant proposa a la ciutadania la recollida de llibres que seran posteriorment revenuts a preus simbòlics per així recaptar fons i destinar-los a dos associacions de la ciutat.

“A Sueca comptem amb nombrosos col·lectius sense ànim de lucre que sempre estan necessitats de recursos econòmics per poder fer front a les seues activitats. Des de Sueca per Davant volem contribuir a eixa labor que realitzen. En esta primera edició de ‘Per Nadal, llibres solidaris’ repartirem la recaptació entre els companys i les companyes de l’Associació de Pares d’Autisme de Sueca (APASU) i l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Sueca (AFASU)”, assenyala el president de Sueca per davant, Julián Sáez.

D’esta manera, des de Sueca per davant s’ha fet una crida a la ciutadania per a que s’adherisca a esta campanya fent la donació d’aquells llibres que desitge a qualsevol persona bé de la formació política o bé de les dos associacions beneficiàries abans del dia 15 de desembre. També es podran dipositar els llibres en els establiments col·laboradors de la campanya que aniran publicant-se en les xarxes socials de Sueca per davant.

“Amb tots els exemplars que arrepleguem muntarem una fireta del llibre nadalenca que recorrerà diversos espais. Allí vendrem els llibres a preus molt simbòlics. Tot el que es recapte es repartirà entre APASU i AFASU, dos associacions que realitzen una labor admirable des de fa anys a Sueca”, emfatitza Sáez.

Més llegits