IniciEsportsPatricia Pérez, reconeguda amb la Distinció al Mèrit Esportiu

Patricia Pérez, reconeguda amb la Distinció al Mèrit Esportiu

El Consell reconeix, amb motiu del 9 d’Octubre, a les integrants de l’equip espanyol de gimnàstica rítmica del qual forma part la suecana

La suecana Patricia Pérez continua sumant reconeixements relacionats amb la seua carrera esportiva. L’últim li ha aplegat de part de la Generalitat Valenciana. El Consell va concedir la distinció al Mèrit Esportiu a les integrants de l’equip espanyol de gimnàstica rítmica on Patricia Pérez forma equip amb Mireia Martínez, Alba Bautista i Polina Berezina, així com a l’entrenadora de la selecció, Marta Linares. Les gimnastes comparteixen honors amb les jugadores de l’equip nacionals femení de futbol, Ivana Andrés Sanz i Enith Salón Marcuello, jugadores valencianes de la selecció espanyola de futbol recentment proclamades campiones del món, que rebran el màxim títol, l’Alta Distinció, i la Gran Creu de l’Ordre Jaume I.

La portaveu del Consell, Ruth Merino, va destacar que amb estos reconeixements als equips nacionals femenins de futbol i gimnàstica evidencien que la igualtat és “un dels principis bàsics” que regeixen el “full de ruta” del Consell de Carlos Mazón. “Volem dignificar a la dona en tot el seu espectre i premiar a les esportistes femenines”, va assenyalar i va destacar que el reconeixement , sinó per a “dignificar l’esport femení i la figura de la dona en la societat”.

Així mateix, el Consell va acordar entregar la distinció de la Generalitat als serveis d’emergències, seguretat i protecció civil que van participar en els treballs d’extinció dels incendis de l’any passat en la Comunitat Valenciana. I pel que fa al premi al Mèrit Cultural, es designen dos guardons: un a títol pòstum per al cantant d’Aielo de Malferit Nino Bravo (en el 50 aniversari de la seua defunció) i un altre per al grup de música Seguretat Social.

“Motiu d’orgull”

Des del consistori suecà van felicitar a la suecana per aconseguir este reconeixement. “L’Ajuntament de Sueca, en nom de tots els suecans i de totes les suecanes, felicita públicament a la gimnasta suecana Patricia Pérez per la distinció de la Generalitat Valenciana, amb motiu del 9 d’Octubre, al mèrit esportiu, junt a les resta d’integrants de l’equip espanyol de Rítmica. Eres un motiu d’orgull per a Sueca. Enhorabona Patri”, van indicar en una publicació.

Més llegits