IniciMareny de BarraquetesNeus Beltrán renuncia a l'acta de vocal després de 12 anys en...

Neus Beltrán renuncia a l’acta de vocal després de 12 anys en l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes

Francesc Tamarit la substituirà en Més Mareny

La fins a esta setmana vocal del Grup Municipal Més Mareny en l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes, Neus Beltran, va anunciar la seua retirada del món polític després de 12 anys treballant en este consistori, els primers huit dins de l’equip de govern de Jordi Sanjaime (PSPV-PSOE) i l’última legislatura en l’oposició.

Neus Beltrán va esgrimir, en un comunicat, “raons personals” com a únic motiu per a renunciar a la seua acta com a vocal. “Han sigut 12 anys en este Ajuntament treballant pel benestar dels veïns, primer durant huit anys formant part del govern, portant una regidoria sempre amb molta il.lusió i amb ganes d’aportar coses noves i bones per al benestar de tots. Després he estat a l’oposició i sempre ho he fet pensant en el poble que tant estime”, va indicar la marenyera.

Per a Neus Beltrán, “ara ha arribat l’hora de retirar-me de la primera línia de la política, però seguiré estant al costat dels meus companys, intentant ajudar-los en tot el que puga. Per tant, no és un adéu, seguiré estant en política però d’altra manera”. La ja exvocal de Més Mareny va apuntar que el seu substitut, Francesc Tamarit, “ho farà de la millor forma possible, doncs ell igual que jo estima el seu poble i lluitarà pel benestar dels marenyers i les marenyeres i perquè el poble no s’ofegue i i reviscole”.

El comunicat de Neus Beltrán conclou donant les gràcies “a aquelles 196 persones per haver confiat en mi a les passades eleccions, espere que seguiu confiant en el nostre Grup Municipal Més Mareny”. 

Més llegits