IniciMareny de BarraquetesTasta el Mareny acull, del 21 al 24 de juny, la fira...

Tasta el Mareny acull, del 21 al 24 de juny, la fira gastronòmica més divertida

El Mareny de Barraquetes celebra la 9a edició d’un esdeveniment que enguany durarà 4 dies i que comptarà amb el primer Concurs de Gaspatxo Marenyer

El Mareny de Barraquetes acollirà, del 21 al 24 de juny, la 9a edició de Tasta el Mareny (www.tastelmareny.com), una de les fires gastronòmiques més divertides de la contornada. Seran quatre dies frenètics, fins la nit de Sant Joan, plens de sabor, dinamisme i activitats dirigides a tots els públics. No debades, esta és ja la novena edició d’un encontre que serveix per a esmorzar, picar entre hores, dinar, fer el tast del vespre i, per què no, sopar amb la colla dels amics de manera absolutament informal i entre rialles.

Enguany, la fira canvia el seu format i fa una aposta per la gastronomia de picaeta, per les tapes i els pintxos, sense que de cap manera hàgem de renunciar a l’esmorzar d’entrepà. Segons el regidor de la fira, Ivan Peruga, “en pocs llocs s’esmorza com al Mareny de Barraquetes, on les cebes, les tomaques i els pimentons mantenen el seu sabor original i ancestral”. Seguint eixe estel, l’Ajuntament del Mareny durà a terme en esta edició el I Concurs de Gaspatxo Marenyer, emprant només productes de la terra. Participaran els establiments hostalers i comercials del Mareny, els quals, com no pot ser d’altra manera, elaboraran un gaspatxo begudet, això sí, amb alls, tomaques, pimentons, cogombres i cebes de procedència marenyera.

Per a que la festa siga completa, al llarg de la duració de Tasta el Mareny, l’organització fletarà una línia de bus discrecional -el conegut popularment com a Tastabús- per a que col·lectius i associacions de la província puguen allargar-se al Mareny i fer un esmorzar o un berenar de forma gratuïta. Només hauran d’adquirir, igual que els visitants que acudisquen a la fira, un tiquet de 7 euros, amb el qual tindran a la seua disposició cinc degustacions i un got commemoratiu, per al qual s’ha comptat amb el patrocini del Camping Les Palmeres.

I què trobarem a Tasta el Mareny? 

De tot un poc, però de molta qualitat gastronòmica: cerveses artesanes, vins de distintes procedències, tapes dolces i salades (nacionals i internacionals), mossets de la mar, formatges i embotits, dolços i xocolates… tot ben arremullat amb actuacions musicals, màgia, unflables aquàtics per a la menudalla i un mercat d’artesania.

Durant tot el cap de setmana, els restaurants del Mareny també oferiran el millor de la gastronomia de la marjal: allipebres, paelles, fideuaes i tota l’essència d’una població que mira cap a l’Albufera sense desatendre’s de la mar Mediterrània.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad