IniciOpinióMoltíssimes gràcies

Moltíssimes gràcies

OPINIÓ · Andreu de Sales Ferri

El 22 de gener d’enguany —festa de Sant Vicent de la Roda, patró de València i de la seua diòcesi— la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando de Madrid em va concedir el nomenament d’Acadèmic Corresponent per la província de València. Un reconeixement per les meues investigacions artístiques i històriques. La carta oficial va eixir de Madrid el dia 2 de febrer del 2024, i la notícia va aparéixer al setmanari Paraula de la diòcesi de València, i als dos setmanaris locals el 18 de febrer.

La internet i els ‘whatsapps’ transmetien la notícia als mòbils, i en poc de temps aplegaren les felicitacions com una constel·lació d’alegries.

Moltíssimes gràcies a tots. Estic molt agraït i reconegut als meus paisans, per les seues cordials felicitacions. Per primera vegada un retor —un sacerdot fill de Sueca— ha rebut eixe gran reconeixement de part de la primera Reial Acadèmia de Belles Arts d’Espanya.

A les felicitacions dels meus familiars, amics i paisans tinc també una gran satisfacció personal respecte a l’Ajuntament de Sueca. El regidor de Cultura Vladimir Micó Soler, en nom de la Corporació, va redactar unes afectuoses paraules que li agraïsc molt. Per la seua part l’alcalde de l’Ajuntament de l’Alcúdia Andreu Salom Porta, on va nàixer l’escultor Francesc Vergara Bartual i del que vaig escriure la seua vida i obra, m’envia una enhorabona “pel seu nomenament tan merescut”. I, en últim lloc, al Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Silla em fa saber “que el meu esforç, al llarg de tants anys haja sigut reconegut en este nomenament”.

Moltíssimes gràcies a tots. Lloat siga Déu.

Mossèn Andreu de Sales Ferri i Chulio

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad