IniciCulturaL’estudi de l’obra de Joan Fuster tindrà un premi de 1.000 euros

L’estudi de l’obra de Joan Fuster tindrà un premi de 1.000 euros

La Universitat de València convoca la 1a edició del Premi al Millor Treball Final de Grau (TFG) o Treball de Final de Màster (TFM) sobre l’assagista suecà

El vicerectorat d’Innovació i Transferència de la Universitat de València ha convocat esta setmana la 1a edició del Premi al Millor Treball Final de Grau (TFG) o Treball de Final de Màster (TFM) sobre l’obra de Joan Fuster. Al certamen podran presentar-se les i els estudiants d’universitats espanyoles o estrangeres que hagen realitzat i defensat el TFG o TFM durant els cursos 2022-2023 i 2023- 2024, sobre l’obra de l’assagista suecà i que hagen obtingut una qualificació igual o superior a 8.

El premi naix amb la finalitat de fomentar entre els estudiants universitaris l’estudi de l’obra de l’escriptor del carrer Sant Josep i comptarà amb el finançament de la Càtedra Joan Fuster de la Universitat de València per a l’any 2024 i es dotarà per un import únic individual de 1.000 euros. Segons es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), les sol·licituds es podran presentar a partir d’este passat 13 de març i fins al pròxim 31 de juliol de 2024. 

Més llegits