IniciFallesLes Falles de Sueca premien els millors playbacks de 2024

Les Falles de Sueca premien els millors playbacks de 2024

Xúquer s’emporta dos premis: el Playback Infantil i el Solista Adult, Verge de Sales guanya el Playback Adult i Sucro, el Solista Infantil

El casal multiusos va acollir, el passat 31 de gener, el multitudinari acte de lliurament de premis del Concurs de Playbacks que organitza tots els anys la Junta Local Fallera de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. Fins allí es van desplaçar un gran nombre de fallers i falleres per a animar a les seues diferents comissions i als participants que han actuat en esta edició. 

Les encarregades d’entregar els diplomes de participació a totes les comissions i els premis a les falles guanyadores, van ser la regidora de Falles, Gema Navarro; la presidenta de la Junta Local Fallera, Lorena Sendra; les falleres majors de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Amanda Torremocha i Ainhoa Oltra; i les seues corts d’honor. “Com a regidora, volguera felicitar i donar l’enhorabona a tots els participants per continuar preparant amb gran il·lusió, i a un gran nivell, estos concursos. És un goig veure els grans espectacles que any rere any realitzen les diferents comissions”, va assenyalar la regidora de Falles, Gema Navarro. 

En la categoria de Millor Solista Infantil, la quarta classificada va ser la Falla Avinguda d’Espanya; mentre que el tercer premi va ser per a la Falla Xúquer; el segon, per a la Falla del Mercat, i el primer premi, per a la Falla Sucro. En la categoria de Millor Solista Adult, la quarta classificada va ser la Falla del Mercat; el tercer premi va ser per a la Falla Verge de Sales; el segon, per a la Falla Avinguda d’Espanya; i el primer, per a la Falla Xúquer. 

Els premis en la categoria de Millor Playback Infantil van ser per a la Falla Plaça de Cervantes, el quart; Falla Ronda del País Valencià, el tercer; Falla del Mercat, el segon; i la guanyadora del primer premi va ser la Falla Xúquer. Finalment, en la categoria de Millor Playback Adult els premis es van repartir entre les Falles Ronda del País Valencià, que va aconseguir el quart; Xúquer, que es va emportar el tercer; la Falla del Mercat, el segon; i la comissió guanyadora en esta modalitat va ser finalment la Falla Verge de Sales, que va obtindre el primer premi. 

Més llegits